blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

Sistemes de protecció solar per a les terrasses

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

A Barcelona és una meravella disposar d’una terrassa, ja que l’excel·lent clima de la Ciutat Comtal ens convida a gaudir-la durant tot l’any. Dinars, sopars, esmorzars, barbacoes, prendre una copa… totes aquestes activitats són molt més divertides si es fan a la terrassa, però això sí, sota algun element que ens pugui proporcionar ombra i protegir-nos així de l’exposició directa del sol abrasador de Barcelona en èpoques d’estiu. Per aquest motiu, des de ShBarcelona us volem parlar sobre alguns dels sistemes de protecció solar per a les terrasses que hi ha al mercat.

Article relacionat: Les millors plantes d’exterior per a una terrassa assolellada

A la terrassa, però a l’ombra

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Com ja hem comentat, gaudir de l’aire lliure a la terrassa a l’estiu és una de les coses més agradables que es pot fer durant els preciosos dies estivals a la capital catalana. Però d’igual manera, és important resguardar-se del sol per tal que sigui un espai verdaderament còmode i segur. Existeixen moltes formes de prevenir del sol la terrassa, i un dels elements que podem utilitzar per a aquest fi són les pèrgoles. Si bé és el sistema de protecció més car dels que parlarem, també és un dels més estètics. Existeix una gran varietat de models al mercat, per a tots els gustos i estils. Una pèrgola pot ser directament instal·lada a la paret, o si ho preferim, podem adquirir una exempta. És important puntualitzar que no totes les comunitats de veïns accepten la instal·lació de pèrgoles a les seves façanes, i és necessari consultar-ho amb antelació si estan permeses. Amb les exemptes no tindreu cap problema, ja que són elements que no estan adherits als elements comuns. Pots veure una gran varietat de models a Leroy Merlin.

Una opció més econòmica i funcional, i que no ocuparà espai a la teva terrassa, és una vela para-sol. Aquest tipus d’elements, que s’hi han d’ancorar a la paret o a altres elements, poden treure’s fàcilment i són molt lleugers, pel que no ocupen espai i proporcionen una bona ombra. Són l’alternativa als para-sols, però amb l’avantatge que no ocupen espai i són més fiables que aquests en dies amb molt de vent. Aquí us deixem un econòmic model de l’Ikea.

Article relacionat: Botigues de decoració assequibles a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per últim, us volem parlar de l’opció més econòmica i utilitzada, el para-sol. Sens dubte, existeixen milers de models al mercat i la varietat de preus és molt extensa. Pots adquirir un para-sol per a la teva terrassa des de 5 €, que pot ser una solució ideal i econòmica per a crear un espai d’ombra a la terrassa, o comprar un para-sol de disseny de grans dimensions, per a cobrir espais molt amplis, de fins a 200 € de preu. Tot dependrà de les teves necessitats i del teu pressupost, com és lògic. És important tenir en compte que un para-sol ha de tenir un peu que l’ancori a terra, perquè no es mogui i quedi fixat, per a tal que no molesti ni sigui perillós. A Ikea trobaràs para-sols econòmics i molt variats.

Quin tipus de protecció utilitzes tu per a la teva terrassa? Quins consells ens pots donar sobre ells?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari