blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Half Moon Run 2020

Públic gaudint d'un concert de rock
Escrit per Xavi Maldonado

T’agrada la música alternativa? Sols acudir als concerts de bandes carismàtiques d’indie rock? Segueix llegint i et posarem al corrent del pròxim esdeveniment d’un grup autèntic, conegut per l’ús d’harmonies grupals i pel fet de tocar diversos instruments en viu.

Half Moon Run arribarà a Espanya d’aquí a molt poc, concretament el març de 2020, i ho farà a través de dos concerts irrepetibles. El grup canadenc actuarà el pròxim 6 de març a Barcelona, a La Nau, mentre que el 7 de març ho farà a la Sala Caracol de Madrid.

Aquests concerts estan dins de la seva gira mundial en la qual presenten el seu tercer disc titulat “A Blemish in the great light”. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem dels concerts de Half Moon Run a Barcelona aquest 2020.

Article relacionat: Bars amb música en directe a Barcelona

No et perdis a Half Moon Run a Barcelona

Com hem comentat anteriorment, tindràs la possibilitat de veure en directe a Half Moon Run a Barcelona el pròxim 6 de març. Tocaran a l’espai de creació musical La Nau, al barri del Poblenou. Ho fan amb motiu de la seva gira de presentació, on donen a conèixer el seu tercer disc, anomenat “Blemish in the great light”.

Guitarrista en directe a l'escenari

Imatge via Unsplash

Aquest nou treball del grup canadenc va sortir al mercat el passat 1 de novembre de 2019, sota el segell discogràfic Glassnote, després que el 2015 sortís el seu segon disc, Sun leads me on”. Va ser el 2012 quan irrompessin en la indústria de la música amb el seu primer treball anomenat Dark Eyes”. En realitat, “Sun leads me on” els va ajudar a donar el gran salt a l’escena internacional, cosa que pretenen mantenir amb aquest tercer projecte musical.

Les entrades generals per acudir a aquest concert memorable es troben disponibles a través del web de Ticketmaster, així com altres punts d’interès com Halcón Viajes o Fnac. També es podran comprar per via telefònica al 902 150 025.

A més, Half Moon Run ha decidit associar-se amb l’associació Plus 1 dedicada a tractar la desnutrició aguda severa mitjançant la incorporació d’aliments terapèutics que es produeixen de manera local. Així que 1 € de cada entrada anirà destinada a aquesta organització.

Article relacionat: On escoltar música a l’aire lliure a Barcelona

D’altra banda, Shey Baba és un cantant i compositor de Los Angeles que no fa molt va publicar Requiem”, el seu àlbum de debut, amb el qual va guanyar molt de reconeixement. Doncs bé, l’artista serà el responsable d’obrir el concert de la banda per començar amb bon peu i deixar-nos bon gust de boca.

Noi sobre el públic a un concert de rock

Imatge via Unsplash

Half Moon Run ha aconseguit els seus objectius amb gran esforç. Les seves harmonies gairebé perfectes i els seus arranjaments atípics han aconseguit crear un gran impacte en el món de la psicodèlia, el pop alternatiu i el folk. I és que el grup canadenc no està definit per un estil concret, més proper a l’indie rock, però amb un so molt característic.

D’aquesta manera, si vols veure en acció als seus components, només cal comprar una entrada a través dels mètodes habituals que t’hem esmentat i esperar impacient que arribi el 6 de març. Devon Portielje és el líder de la banda, almenys qui posa la veu principal, tot i que també s’encarrega de tocar alguns instruments (guitarra i percussió).  L’actual formació del grup és la següent:

  • Devon Portielje (veu, guitarra, percusió)
  • Dylan Phillips (veu, teclats i bateria)
  • Conner Molander (veu, teclats i guitarra)
  • Isaac Simonds (vocals, percussions, mandolina, teclats i guitarra)

No et perdis el concert de Half Moon Run aquest març de 2020 a Barcelona!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari