blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

L’antiga bijuteria Rosselló

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

El 2014 a causa de la Llei d’Arrendaments Urbans i en part també a la crisi, molts establiments històrics del centre de Barcelona no van tenir altre remei que baixar la reixa i tancar definitivament. Un dels pocs que van resistir va ser la Bijuteria Rosselló. Aquest establiment amb més de 50 anys d’història és una icona del comerç local de la Ciutat Comtal, i des de ShBarcelona volem descobrir-te més sobre l’antiga bijuteria Rosselló de Barcelona.

Article relacionat: Curiositats sobre Barcelona

Bijuteria Rosselló, un establiment tradicional

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Des que obrissin les seves portes en 1956, Bijuteria Rosselló ha passat ja per quatre generacions de mans de dones de la mateixa família, que han aconseguit mantenir i impulsar el negoci. Aquesta botiga va ser el regal de noces de la besàvia de l’actual propietària, Berta Rosselló, al seu avi. Arran de la malaltia de la seva mare fa ara dos anys van haver d’endegar el tancament. Ara, la propietària, al costat dels seus germans, torna a aixecar la persiana, això sí, donant-li nous aires, encara que mantenint la seva essència. Situada al número 34 del carrer de l’Hospital, aquesta institució del barri del Raval està especialitzada en la venda a l’engròs i al detall de productes per a la confecció de moda, complements vintage i passamaneria. En aquest establiment es van importar les primeres perles Majorica o els primers cristalls Swarovski al nostre país. Entre els seus clients s’inclouen La Companyia de Teatre Dagoll Dagom, El Gran Teatre del Liceu o Lluis Llongueras. Aquest establiment s’ha convertit en un lloc indispensable per als joves dissenyadors i també en l’unica botiga de Barcelona on es recuperen i es fan arranjaments de peces de bijuteria antiga amb tècniques i muntatges de mitjans del segle XX, pel que la fa en una botiga molt especial i amb molta presència a Barcelona, un establiment històric i amb tradició.

Article relacionat: La Barcelona desconeguda a l’abast del turista

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A més, en la renovada Bijuteria Rosselló disposen amb un taller on els joiers i dissenyadors joves i que estan començant en el sector puguin aprendre a treballar amb tot aquest tipus d’elements. En quant a la venda, la principal novetat és el nou sistema de venda a orri i la presentació en pots de vidre, inspirada en la botiga de llaminadures “Happy Pills”, amb tres grandàries diferents, cada una amb diferents preus. Les novetats introduïdes són molt interessants, modernitzant un local tradicional que manté l’esperit del comerç local barceloní de tota la vida, però amb novetats que s’adapten a les noves tendències. Sens dubte es tracta d’un local de cult pels amants d’aquest tipus de comerç, un establiment que ha passat a ser patrimoni de la ciutat. No deixis de fer un volt per l’establiment, i gaudeix d’una de les botigues històriques amb autèntica tradició de la nostra ciutat.

Ja has visitat la Bijuteria Rosselló? A què esperes?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari