blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Fleques de tota la vida a l’Eixample

Forner elaborant pa artesanal
Escrit per Xavi Maldonado

Comprar el pa és una tasca que sol fer-se diàriament, cosa que ha esdevingut pel sector, des de fa uns anys, en una competició per proporcionar productes de gran qualitat. Hi ha fleques de tota la vida a tota la ciutat i que, malgrat les pressions i la proliferació dels establiments que venen pa a preus i qualitat més baixos, han apostat per no baixar mai la seva qualitat i el sabor del millor pa acabat de fer en les seves pròpies instal·lacions.

Avui, en aquest article de ShBarcelona us volem parlar de les fleques de tota la vida que hi ha a Barcelona, però en concret ens centrarem en el barri de l’Eixample, un dels més populars i demandats per viure a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Les millors fleques de Barcelona

Les fleques més tradicionals de Barcelona

Valero Forn Tradicional

Surtit de diferents tipus de pa a una fleca

Imatge via Pixabay

Situada al carrer de Londres, 12, són experts en la producció de pa i brioixeria. En les seves elaboracions trobaràs els millors ingredients, realitzats amb les tècniques més depurades perquè els seus clients puguin gaudir de la millor qualitat.

Valero és una empresa familiar amb més de cinc dècades d’història en l’elaboració del pa i de productes de pastisseria. Aquesta experiència ha fet que l’empresa pugui créixer i obrir multitud de fleques al llarg i ample del territori nacional, sempre servint els millors productes.

L’Art del Pa

Es troba al carrer de Provença, 197. Pa boníssim i rebosteria artesanal. La matèria primera que utilitzen és de primera qualitat i de productes molt ben elaborats.

El pa és fresc del dia i també l’elaboren amb productes de la millor qualitat. Ofereixen un molt bon servei, i us recomanem el croissant de formatge calent. Deliciós!

La Delicia Fast Food & Coffe Shop

Aquest establiment es troba al carrer de Casanova, 157. Aquest local, obert des de 2012, quan els germans Cataño, Maria Eugenia i Carlos, acorden una idea en comú, es van plantejar estudiar-la, analitzar-la i van treballar millorant la proposta any rere any, i finalment es van posar d’acord en trobar la millor proposta.

Amb la idea de satisfer, reforçar, vincular i expandir la gastronomia llatinoamericana, es va executar una fusió transgressora, atrevida i autèntica, amb productes de fleca, rebosteria i cafeteria Colombiana i Catalana; un factor diferenciador gens fàcil, però res és impossible, els millors proveïdors, col·laboradors, equip humà per cobrir i oferir un producte de qualitat.

Article relacionat: Els millors entrepans de Barcelona

Crustó

Detall d'un pa elaborat de manera artesanal

Imatge via Pixabay

Situada al carrer de València, 246. Cada dia elaboren un ampli assortiment de pans i pastisseria artesana en les seves diferents formes i varietats, fins a més de cinquanta, com ara el pa clàssic, integral, d’espelta, de sègol, de kamut, de cereals, de blat de moro, de llet, d’oli, de nous, d’olives, de formatge o de ceba.

A més, podràs trobar productes de pastisseria artesanals, preparats també de manera diària amb ingredients naturals de primera qualitat, com els seus autèntics croissants de mantega, els seus pains au chocolat, els seus plum-cakes o pastissos, entre moltes altres creacions.

Forn Sarret

Es troba al carrer de Girona, 73, i tots els seus pans estan elaborats a mà, diàriament, i un per un durant la nit, amb massa mare i llevat natural, dels que tenen cura diàriament, a més d’altres productes 100% naturals.

Cada tipus de pa té el seu temps de pastat, de repòs i de fermentació, la qual cosa es realitza en calaixos de fusta durant diverses hores fins que està al punt òptim per ser enfornat al seu forn giratori de pedra i que així adquireixi els sabors i aromes característiques d’aquest tipus de forn.

Ens pots recomanar alguna altre fleca tradicional al barri de l’Eixample de Barcelona?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari