blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

L’Aquàrium de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Barcelona és una de les ciutats europees amb més opcions d’oci i d’entreteniment, així com d’activitats culturals que ens ajuden a millorar els nostres coneixements. És el cas de l’Aquàrium de Barcelona, un espai dedicat al món marí que fa les delícies de petits i grans per igual, un espai màgic on aprendre sobre la vida sota l’aigua de manera divertida. Des de ShBarcelona et portem aquest article sobre l’Aquàrium de Barcelona.

Article relacionat: Parcs aquàtics a Catalunya

Aquàrium de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’Aquàrium de Barcelona és al Moll d’Espanya del Port Vell. Des de la seva inauguració l’any 1995, ha sigut visitat per 14 milions de persones, i és el més gran del món de temàtica mediterrània. Disposa de 35 aquaris diferents que contenen, en els seus 6 milions de litres d’aigua, uns 11.000 animals pertanyents a 450 espècies diferents. Caminant pel seu espectacular túnel transparent de 80 metres de llarg que travessa l’Oceanari, el visitant podrà passejar a només 10 cm d’iguanes, llagostes, o morenes. També hi veuran coralls, esponges, ratlles, i exòtics peixos de colors, encara que el que mai oblidaran és haver estat tan a prop dels colpidors taurons. Si el visitant se sent aventurer, podrà fins i tot nadar entre ells. Passar el matí o la tarda a les seves instal·lacions és una bona idea, especialment si es va amb nens: aquests gaudeixen enormement i aprenen jugant, hi ha moltes zones adaptades per a ells on poden, al seu ritme, veure als peixos en reproduccions dels seus hàbitats i conèixer noves espècies. Visita i atenció obligada mereixen els cavallets marins: hi ha moltes espècies, entre elles el drac de mar de les algues, que sembla un drac volador. Una altra varietat preciosa és el drac de mar frondós, mimètic amb les algues entre les quals passa totalment desapercebut, semblen éssers trets d’un llibre de fantasia. A més del comentat túnel submarí, en el qual et transporta una cinta i et permet admirar les espècies i fotografiar-les còmodament, trobem altres activitats d’interès.

Article relacionat: Els 5 millors llocs per visitar si estàs de pas a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’exposició “Planeta Aigua”, és un espai en el qual hi ha alguns aquaris amb pingüins, estrelles de mar que es poden tocar, etcètera, i alhora hi podem llegir les explicacions en panells expositius i auditius interactius per aprofundir en el coneixement dels diferents animals i hàbitats. L’exposició “Explora”, ens apropa un àrea interactiva especialment dedicada als menuts, on poden veure la rèplica d’un submarí, o experimentar què se sentiria dins del ventre d’una balena, entre altres experiències. A més podreu endur-vos un record a la botiga oficial de l’Aquàrium, i el preu de l’entrada ronda els 17 euros per a adults i 12 la de nens entre 4 i 12 anys. Obre cada dia de 9:30 a 21 hores. També existeix una impressionant experiència  anomenada “Submergeix-te amb taurons”.

Has visitat ja l’Aquàrium de Barcelona? Com ha estat la teva experiència?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari