blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Salut

Les millors cremes solars que hi ha al mercat

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Cuidar la nostra pell és bàsic per a lluir més atractius, i s’ha de tenir cura durant tot l’any. A l’estiu, però, quan el sol és més nociu, es converteix en una qüestió de salut. Espanya és un país que compta amb un clima privilegiat, buscat i envejat per milers de turistes que el visiten a qualsevol època de l’any. Però si bé és cert que gaudir de més hores de sol és molt beneficiós per a la salut, també ho és el fet que aquest clima és més propens a augmentar els casos de càncer de pell. Austràlia i Nova Zelanda són els països amb més casos de càncer de pell, a causa de la seva exposició extrema als rajos solars, però a Espanya cada cop augmenten més els casos d’aquesta malaltia cutània, sobretot en els últims 30 anys. Per aquest motiu, és molt important utilitzar bones cremes solars que ens protegeixin del sol. En aquest article de ShBarcelona us parlem de com utilitzar correctament les cremes solars i quines són les marques més recomanables que hi ha al mercat.

Article relacionat: Els millors autobronzejadors del mercat

Protegeix la teva pell a l’estiu

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Les cremes solars no només ens protegeixen del càncer de pell. També és necessari utilitzar-les de la manera adequada per a prevenir l’envelliment prematur que provoca el sol a la nostra epidermis. Prendre el sol a les hores centrals del dia, és a dir, des de les 11 hores a les 16 hores aproximadament, no és recomanable, tenint en compte que és la franja de temps on més incideix el sol a la nostra pell. En el cas de voler fer-ho, és fonamental preparar la pell amb una bona crema solar una estona abans de sortir de casa. Generalment s’aconsella mitja hora abans de sortir a l’exterior, però alguns experts indiquen últimament que no fa falta esperar tant. L’aplicació de la crema ha de ser abundant, que cobreixi tota la zona de la pell i s’ha de re aplicar després de banyar-nos. És aconsellable saber la incidència dels rajos solars a la zona en la qual estiguem en aquell moment. Per això pots descarregar-te l’aplicació mòbil UV derma per a sistemes Android.

Article relacionat: Plans per a l’estiu a Barcelona

Les millors cremes segons la OCU

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Segons la OCU (Organització de Consumidors i Usuaris) les millors cremes solars i les més fiables que podem trobar al mercat són les següents, ordenades de major a menor puntuació: Roche Posay Anthelios Confort, una crema solar de màxima protecció amb diferents característiques, com perfumades o no, amb color o sense, diferents textures i formats, etc. En segona posició al rànquing trobem Garnier / Delial Leche Protectora Hidratante 24 horas, que podreu trobar als supermercats a un preu molt raonable. La següent és una altra crema amb un bon preu, Apivita Suncare, una llet solar per a cara i cos, seguida de prop per la crema solar Nivea Sun Protege & Hidrata, que també trobareu a les grans superfícies i supermercats importants a preus econòmics. Per últim, la OCU recomana la loció de la marca Eucerin Sun Lotion Extra Light. Totes aquestes tenen una puntuació molt similar, i qualsevol d’elles és totalment fiable, tant per a adults com per a nens.

Has provat alguna d’aquestes cremes solars? Que n’opines d’elles?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari