blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Instal·lar-se

Plantes a casa

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

A més de decorar, les plantes vives a casa proporcionen molts beneficis, tant per a la llar com para nosaltres mateixos. Milloren el nostre ànim i salut, ajudant-nos a disminuir l’estrès, i ens sincronitzen amb les estacions. Des de ShBarcelona et convidem a gaudir de la seva companyia i de l’energia que són capaces de transformar amb la seva presència, i per això us portem aquest article on us fem algunes recomanacions de on comprar i com decorar la llar amb diferents plantes.

Article relacionat: Plantes per decorar l’interior de la llar

Plantes com a decoració de la llar

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Les plantes Actuen sobre l’ambient regulant la humitat, eliminant el CO2 i altres compostos nocius. També redueixen la pols i l’electricitat estàtica, i esmorteeixen el soroll. Algunes són aromàtiques, comestibles o medicinals. Cuidar-les és relaxant i gratificant, com l’és triar les que combinin amb el nostre gust i l’estil personal de la nostra llar, i conrear-les nosaltres mateixos o adquirir-les crescudes. En tota la comarca hi ha moltes tendes i vivers que ofereixen tota varietat de plantes, tant d’interior com d’exterior. Com s’apropa la primavera, i és el moment de preparar finestres, terrasses i jardins, anem a presentar-te alguns d’aquests com Jarclos té dos espais a la ciutat: un al carrer Escoles Pies, que és on varen començar l’activitat l’any 1971, sent el primer garden-center de Catalunya. L’altre, al carrer Collserola, ofereix més de 5500 m2 de plantes, flors, material de jardineria i complements de decoració. T’assessoraran sobre quines varietats triar, o com guarir-els-hi les malalties. erços, que destaquen per tradició i oferta, tots amb tenda on-line.

Article relacionat: Plantes que ajuden

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una visita al CatalunyaPlants és gairebé obligada si el que volem són plantes variades, de temporada i a bon preu. El garden és a pocs minuts del centre, a la carretera BV-2002. Km. 1,8 a Sant Vicenç dels Horts. Ofereixen a més de les plantes, articles de decoració, complements per a jardí, per a mascotes, etcètera. Organitzen cursos i activitats, i en la seva botiga on-line pots comprar a més productes d’alimentació ecològics. Si tens problemes d’horari, pots anar a Flores Navarro, un dels llocs de jardineria més famosos de Barcelona, al carrer València, 320. Aquesta institució barcelonina és reconeguda sens dubte pel servei continuat: està obert a qualsevol hora del dia o la nit, durant tot l’any. Encara que la seva especialitat són flors, centres i rams, també disposa d’un gran assortit en plantes d’exterior i interior. Ja a casa, tria un lloc adequat per a elles. Recorda que depenent de la planta necessitarà més o menys llum o reg, i suportarà o no els corrents d’aire, informa’t de tots aquests detalls quan les compris si no et són conegudes.

I tu, decores la teva llar amb plantes? Tens més recomanacions?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari