blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

Botigues de còmics a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

La ciutat de Barcelona és un paradís d’establiments per als ciutadans o turistes més frikis i geeks. De fet, és un dels punts d’Espanya amb més tradició en quant a botigues de còmics, jocs de rol o de tauler, ciència-ficció, manga i videojocs. Una vegada més, es demostra que la capital catalana és una porta d’entrada a Espanya i a Europa de tendències culturals i socials; i la cultura geek no és aliena a aquesta circumstància. En aquest article, ShBarcelona us vol recomanar cinc botigues de còmics a Barcelona.

Article relacionat: Botigues de llibres a Barcelona

Comprar còmics a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Rubén Bonache via VisualHunt

Norma còmics és una botiga gegant de més de 500 m2 repartits en dues plantes que es dedica a la venda de tota classe de còmics i marxandatge friki. Per aquest fet, i perquè cada any entren per les seves portes més de 50.000 visitants, es podria dir que és un dels establiments més importants d’Europa dins d’aquesta categoria. Hi trobaràs tres seccions ben diferenciades amb gran quantitat i varietat d’exemplars: una destinada al còmic europeu; la segona, al còmic americà i l’altra, al manga. Val la pena visitar-la, tot i que també tens la possibilitat de comprar a través de la seva botiga online, que també és referència a la xarxa. La botiga física la trobaràs al Passeig de Sant Joan 9Gigamesh és una extensa i renovada llibreria a la Ronda Sant Pere 53 on pots trobar literatura fantàstica i de terror, còmics, revistes, jocs de rol, jocs de cartes col·leccionables i molts llibres. Va ser una de les primeres botigues de còmics en portar el frikisme a la capital catalana, doncs va ser pionera en la importació i distribució del famós joc de cartes Magic i és la fundadora de l’editorial que edita els llibres de la saga “Juego de Tronos”, a Espanya. Sense cap mena de dubte, mereix una visita. Una altre emblemàtica llibreria a Barcelona és Continuarà còmics, on trobaràs tot el que pots imaginar i més: còmic nacional, novetats, fons d’editorial, llibres descatalogats, llibres sobre còmics, quadres, serigrafies, pòsters, tot tipus de gadgets, productes llicenciats de Tintin, manga, superherois, cromos des dels anys 20 fins els anys 80, gran assortiment de material relacionat amb Star Wars, ninots vintage… L’any 2009, el Saló del Còmic a Barcelona li va atorgar el premi a la millor llibreria de còmics d’Espanya. La botiga física es troba ubicada a la Via Laietana 29, tot i que també es pot comprar online.

Article relacionat: La Central, tot pels llibres.

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Sam Howzit via VisualHunt

Fins fa poc, la botiga Freaks publicava els seus propis còmics, i ara, és un bon lloc on trobar novetats, tant nacionals com d’importació. Es troba al carrer Alí Bei 10, una via on a més trobaràs dos establiments més, amb el mateix nom, un especialitzat en cine i l’altre, en llibres de fotografia, il·lustració, tatuatges, música, cultura pop, etc. La nostre última recomanació de les millors botigues de còmics a Barcelona és Antifaz. Aquesta es una de les botigues de còmics a Barcelona més veteranes i amb més tradició. Tenen còmics, manga, llibres, cromos, figures i marxandatge per a col·leccionistes. Està emplaçada al carrer Gran de Gràcia 239. Si sou fanàtics del món dels còmics, no us podeu perdre el Saló del Còmic a Barcelona, el més gran d’Espanya i amb més tradició. A més, tots els diumenges pots visitar el Mercat de Sant Antoni, on trobaràs vàries paradetes de còmics i venda de segona mà.

¿Coneixes altres llocs a Barcelona on es puguin adquirir còmics?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari