blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Els millors gintònics de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

A Barcelona, la tendència creixent de buscar un bon gintònic ha estat recollida per molts bars i locals, que s’esforcen i s’especialitzen en la seva preparació i presentació. Des del blog de ShBarcelona volem suggerir-vos alguns dels llocs als quals sens dubte has d’anar si vols provar els millors gintònics de Barcelona. No podem citar-los tots, així que si algun se’ns queda al tinter no dubtis a compartir el teu suggeriment amb nosaltres.

Article relacionat: Bars orignials de Barcelona

On prendre els millors gintònics a Barcelona?

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El nostres primers suggeriments són al centre de Barcelona. Et recomanem el Milano (Ronda Universitat, 35), que per accedir a la barra de l’establiment haureu de baixar a un soterrani amb estètica dels anys 40, com si estiguéssiu en plena Llei Seca de Chicago, cosa que li afegeix encant a l’hora de prendre alguna cosa en aquest local, com un gintònic servit en got de sidra per un dels ex-barmans del Boadas. I molt a prop d’aquest tenim el Boadas (carrer Tallers, 1), un clàssic entre els clàssics per prendre una copa i, sens dubte, un gintònic ben fet. En aquest lloc emblemàtic no ha passat el temps, i per això, entre les seves parets molts es senten com a casa. Si vols provar els millors gintònics de Barcelona al Raval, tenim tres recomanacions per a tu. El Cassette (carrer de l’Est, 11) és un bar d’ambient jove que s’omple de gom a gom les nits dels divendres i els dissabtes per la gran qualitat de la seva carta de gintònics. Entre setmana (aproximadament fins a les 22h) fins i tot et regalen una tapa amb la beguda! Per altra banda, el Negroni (carrer Joaquín Costa, 46) és un bar elegant on no hi ha carta de còctels, sinó que el bàrman li suggereix al client el que ha de beure, basant-se en els seus gustos. I acabem a l’Ultramarinos (carrer Sant Pau, 126), on podràs triar entre més de 25 combinacions diferents i més de 80 marques de ginebra de tot el món que donaran lloc a un gintònic de taronja, maduixa i cardamoms, o un de poma i canyella, per exemple.

Article relacionat: 5 vinoteques de Barcelona.

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A Gràcia també hi fan bons gintònics, així que continuem la nostra ruta de els millors gintònics de Barcelona en aquest barri. Al local Elephanta (carrer Torrent d’en Vidalet, 37) hi trobaràs bona música, bon ambient i podràs trobar la combinació perfecta entre alguna de les 40 ginebres i tòniques que tenen per escollir. Com es pot llegir en una de les parets del Bobby Gin (carrer Francisco Giner, 47) “God Save The Gin” (Déu salva la ginebra) i als experts coctel·lers que els preparen aquí! Destaca la decoració i una atenció al client cuidada al detall. Per últim, el nom de l’Úbeda Gin & Tapas (carrer Còrsega, 339 i Av. Josep Tarradellas, 133) indica clarament què és el que millor se’ls dóna als propietaris d’aquesta franquícia amb dos locals a Barcelona, un a Gràcia i l’altre a Les Corts. Acabem les nostres recomanacions amb l’Ideal Cocktail Bar (carrer Aribau, 89) de l’Eixample, una cocteleria fundada el 1931 per l’avi de l’actual propietari, José Mª Gotarda, bàrman expert i guanyador de diversos premis en relació al còctel. I acabem amb el Xix Bar (carrer Rocafort, 19) del barri de Sant Antoni, que és un bar però alhora una botiga de ginebres i tòniques, així com un lloc de tasts on aprendre a apreciar aquest combinat amb experts en la matèria.

Si visites algun d’aquests establiments, estarem encantats de llegir la teva opinió!

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari