blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Nova temporada al Parc del Tibidabo

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

El Tibidabo és un d’aquells indrets màgics que podem gaudir a Barcelona. El seu parc d’atraccions és un dels més antics del país, i l’únic en la seva espècie a la Ciutat Comtal. La canalla gaudeix d’allò més en aquest espai lúdic, amb un munt d’atraccions divertides que et garanteixen passar un gran dia en família o amb els amics. Amb l’arribada d’una nova temporada, el parc del Tibidabo estrena algunes novetats que des de ShBarcelona et volem descobrir en aquest article. No t’ho perdis!

Article relacionat: Tibidabo, muntanya de temptacions

Les novetats de la nova temporada

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Zogeba via VisualHunt

El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha inaugurat la seva nova temporada 2015. Ho fa amb una nova imatge icònica, i també incorporant una pila de coses noves, com una escola de mobilitat on s’ensenyarà als més petits a conduir, o un espai Lego. L’escola de mobilitat incorpora els valors de smart city de Barcelona. Assessorats per la Guàrdia Urbana, els petits aprendran a desplaçar-se per una mini-ciutat a bord de dotze petits cotxes elèctrics, alguns dels quals seran taxis, cotxes de neteja, bombers i ambulàncies, com els que els nens veuen als carrers de la nostra ciutat. Per altra banda, l’espai Playful Learning by LEGO Education és un espai on es duran a terme activitats educatives i on es podrà jugar lliurement amb aquests elements. També compta amb una botiga de la marca i un espai d’exposició. El parc comptarà a més amb quatre noves mascotes, creades pel dibuixant David Ramírez, que va guanyar el concurs organitzat l’any passat de la mà d’UNICEF. Es tracta de l’oriol TI, la salamandra BI, la guineu DA i el porc espí BO. Els quatre representen animals que habiten la serra de Collserola, on està instal·lat el parc. També s’hi podrà veure un cinema en 4D.

Article relacionat: Parcs aquàtics a Catalunya

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: andresumida via VisualHunt

Aquesta nova temporada s’aposta més que mai per la sensibilitat social, on s’engega un programa de selecció de personal dirigit al col·lectiu d’aturats de més de quaranta anys. Amb ell es formen deu persones que s’incorporaran a la plantilla del parc amb la previsió que hi hagi una segona convocatòria al maig. Això amplia la “sensibilitat social” del recinte, pel seu vincle amb UNICEF, i també amb la Fundació Alícia, per tal de promoure una alimentació saludable. En quant a les entrades i abonaments al parc, aquesta temporada hi haurà també una nova modalitat, incorporant l’entrada “Panoràmica”, que per 17.70 € dóna accés amb el Funicular al cim del Parc, des d’on es gaudeix d’unes vistes impressionants de la ciutat i de les atraccions més emblemàtiques, com el Giradabo, el Carrousel, l’Avió o el Museu d’Autòmats. I com sempre, des del seu web podràs fer-te el carnet del Tibiclub, amb el qual pots accedir durant tota la temporada a totes les atraccions del parc per una tarifa plana i amb tota la família.

*Imatge destacada via VisuaHunt

La diversió és garantida! T’hi animes a visitar el parc d’atraccions del Tibidabo?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari