blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Palo Alto Market

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Una de les coses que fan més especials la ciutat de Barcelona és la diversitat de mercat que trobem. Mercats com el de La Boqueria, on es poden comprar un gran nombre de productes d’alimentació, han esdevingut un lloc d’interès tant pels habitants de Barcelona com per als turistes. És el cas també del Palo Alto Market, un nou mercat al carrer on es poden adquirir diversos productes  i articles de moda i demès, que ha causat una gran sensació, i que en cada edició compta amb un gran nombre de visitants. Des de ShBarcelona us volem explicar més sobre el Palo Alto Market de Barcelona, un nou concepte de mercat a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Roba a pes a Barcelona

Molt més que un mercat al carrer

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: MoritzBarcelona via VisualHunt

El mercat ambulant barceloní Palo Alto Market va estrenar fa dos mesos, però amb tant èxit que no va poder aguantar l’estirada. Fou tal l’afluència de públic el dia de la seva inauguració, que es van veure desbordats. Ara, renovats i més preparats, tornen a obrir les seves portes amb totes les situacions burocràtiques resoltes, i aquesta vegada, sota un estricte control: dos euros l’entrada i desplegament de seguretat. Palo Alt Market és un nou mercat de carrer i sofisticat. Basat en el concepte del street market popular, però amb un format a mida de la ciutat. Una illa urbana amb un paisatge espectacular. Està situat en un antic complex industrial de la Barcelona del XIX, en una antiga fàbrica del Poble Nou, rehabilitada i reconvertida en estudis, tallers de creadors, dissenyadors i artistes. El seu president, Javier Mariscal, té el seu estudi a les instal·lacions. Són 3.700 metres quadrats amb 150 aparadors on es ven art, nou disseny, vintage, handmade i street food, espectacles de carrer i molt més. Ocupa els quatre carrers exteriors del recinte, i tres grans naus interiors. L’Administració considera que els dos euros de l’entrada, a més de servir de dissuasius per la marabunta de curiosos, serveixen també per condicionar millor l’espai, proporcionant sortides d’emergències, una ambulància, personal de seguretat, i mantenir l’aforament controlat en no més de mil persones a l’interior del recinte.

Article relacionat: Guia de la moda vintage 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Daniel García Peris via VisualHunt

En aquest mercat tan interessant, trobem diferents espais, cadascun amb aparadors expositors i una àmplia gamma de productes de diversos estils. Podem trobar peces d’art i de decoració, productes pel disseny d’interiors i exteriors, articles de moda i new design, objectes i mobles d’estil vintage, així com algunes antiguitats, i com no, un dels articles més populars dins d’aquest tipus de mercats, roba vintage i d’estil retro. A més, també s’hi venen productes artesanals fets a mà i amb materials reciclables. Però el que fa especial al Palo Alto Market és que esdevé molt més que un simple mercat de segona mà i articles handmade, i es poden gaudir de food trucks i menjar de tipus street food, així com de música punxada per un DJ que anima aquest esdeveniment que ha pasat a ser un dels més populars a la ciutat. Podem gaudir del Palo Alto Market tots els dissabtes i diumenges, primers de cada mes. El trobaràs al carrer dels Pellaires, 30-38, al barri del Poblenou. L’horari al públic és de 10 a 20 hores. Des de ShBarcelona et convidem a fer un volt per aquest nou concepte de mercat ambulant de carrer, i passar un matí de dissabte o diumenge diferent i interessant.

*Imatge destacada de: Daniel García Peris via VisualHunt

Ja has estat al Palo Alto Market? Com ha estat la teva experiència?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari