blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Què fer gratis a Barcelona el 2019?

Imatge aèria de Barcelona des del Port Vell
Escrit per Xavi Maldonado

Si ja vius a un pis de lloguer a Barcelona o hi estàs de pas, ja hauràs descobert que la Ciutat Comtal és una ciutat excel·lent per gaudir d’un gran nombre d’activitats de tota mena, algunes d’elles tenen cost i d’altres són completament gratuïtes. Exposicions, activitats esportives, oci gastronòmic, museus… Tot és qüestió de buscar l’activitat que més t’interessi i veure si n’hi ha alguna sense cost.

I és que a Barcelona hi ha moltes coses que es poden fer gratis, amb el que ara no tens excusa si no et vols quedar a casa.

Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de què podeu fer gratis a la Ciutat Comtal, no us ho perdeu!

Article relacionat: Què fer gratis a Barcelona

Gaudeix de plans gratis a Barcelona

Museus gratis els primers diumenges de cada mes

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Imatge via Pixabay

Tots els diumenges de cada mes a partir de les 15 hores es pots accedir gratuïtament a molts dels museus de la capital catalana. Si el que vols és tenir un dia cultural sense gastar uns quants diners, pots fer-ho aquests dies especials.

Els museus que ofereixen aquesta possibilitat són:

  • El Born Centre de Cultura i Memòria
  • Castell de Montjuïc
  • Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
  • Museu de Cultures del Món
  • Museu del Disseny de Barcelona
  • Museu d’Història de Barcelona (MUHBA)
  • Museu Etnològic de Barcelona
  • Museu Frederic Marès
  • Museu Marítim de Barcelona
  • Museu de la Música
  • Museu de Ciències Naturals de Barcelona
  • Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
  • La Virreina Centre de la Imatge

Visita gratis la Sagrada Família durant la missa de dissabtes i diumenges

Tots els dissabtes, diumenges, dies de precepte i vigílies de dies de precepte s’organitzen a la Basílica de la Sagrada Família misses internacionals amb entrada lliure i amb aforament limitat.

Tenen lloc cada dissabte i vigílies de dies de precepte a les 20.00 hores, i cada diumenge i dies de precepte a les 9.00 hores.

La missa s’efectua en diversos idiomes i l’accés es realitzarà per la façana del Naixement, al carrer de la Marina, a partir de les 8.30, en el cas de la missa diürna, i a partir de les 19.30, en el cas de la missa vespertina.

Article relacionat: Activitats per a joves a Barcelona

Visitar gratis el complex de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau el primer diumenge de cada mes

Recinte Sant Pau

Imatge via Pixabay

El Recinte Modernista de Sant Pau és un dels més representatius de l’arquitectura modernista a Barcelona. És una obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, autor del també lloat Palau de la Música.

Tots dos edificis són Patrimoni Mundial per la UNESCO. La visita comença a l’espai expositiu del Pavelló de Sant Salvador, en la qual tindrà lloc una explicació sobre la història de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

El recorregut segueix pels espais exteriors, uns jardins la funció la qual era terapèutica dins de la mateixa ciutat. Al Pavelló de Sant Rafael podreu gaudir d’un viatge en el temps en recrear com era un pavelló de malalts a principis de segle XX.

La visita continua a través d’un tram dels túnels que condueixen al Pavelló de l’Administració, per tal d’admirar els espais més colorits i ornamentats del complex. El museu està situat al barri de Guinardó.

Visitar el Museu Picasso gratis els dijous a la tarda

Pablo Picasso va tenir un gran arrelament amb Barcelona, i el seu art va quedar reflectida en un museu que mostra part de la seva obra.

Amb l’impuls de l’artista i del seu amic Jaume Sabartés, es va crear el Museu Picasso als anys 60 de segle passat, que actualment alberga més de 4000 obres de Picasso, amb la col·lecció més completa d’obres de la seva etapa més jove.

Pots visitar gratis el museu tots els dijous de 18 a 21.30 hores.

Ens recomanes altres plans gratis per aquest 2019?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari