blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Activitats per a joves a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona és un lloc excepcional per a qualsevol persona, però especialment si ets jove, és una de les millors ciutats on pots estar. La Ciutat Comtal reuneix diversió, escoles i universitats excel·lents, cultura, platges, bon menjar i una extensa oferta d’oci. Passar una temporada a Barcelona pot ser una excel·lent alternativa si et ve de gust tenir experiències noves i formar-te a qualsevol nivell. Per això, avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de les millors activitats per a joves a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Els 5 millors llocs per visitar si estàs de pas a Barcelona

Què fer a Barcelona si ets jove

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Barcelona ofereix una multitud d’activitats interessants per fer si ets una persona jove. Per exemple, l’oferta d’oci a la Ciutat Comtal és excel·lent i pots organitzar un gran nombre de plans ideals per al teu grup d’amics. A més, a Barcelona pots trobar molts locals de festa, restaurants i bars adaptats per a totes les butxaques. L’allotjament tampoc falta a la capital catalana. A Barcelona pots llogar una habitació a un pis compartit, allotjar-te breument a un pis de lloguer turístic o a un hostal modern o descansar per un mòdic preu a un alberg. La Ciutat Comtal està també molt ben comunicada per mitjà del transport públic, així que la podràs recórrer de manera bastant econòmica. A la capital catalana podràs divertir-te, degustar la gastronomia catalana popular, part de la saludable dieta mediterrània, estudiar tota mena de carreres, especialitzacions i professions amb nombroses sortides laborals, o aprendre espanyol i anglès, dos dels idiomes més parlats al món.

Article relacionat: Activitats per a fer aquest estiu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’espanyol és la segona llengua més parlada del planeta, si tenim en compte el nombre de persones que la tenen com a llengua nativa. Si ets un jove estranger que desitja conèixer la ciutat de Barcelona, ​​pots aprofitar aquesta excel·lent oportunitat per aprendre castellà a la Ciutat Comtal. L’idioma espanyol pot obrir-te moltes portes a l’hora de trobar feina i estudiar-ho a un lloc on es parla de manera nativa és la millor manera d’aprendre-ho a la perfecció. A Barcelona hi ha universitats i escoles de gran prestigi on pots ampliar els teus coneixements sobre la llengua, com en el cas de Sprachdirekt – Sprachreisen, una empresa que ofereix cursos d’idiomes a diferents països. Aprendre espanyol a Barcelona et permetrà conèixer en profunditat l’idioma i submergir-te a la cultura catalana i espanyola a una de les ciutats més interessants del país. Però no estaràs sol, el personal de l’escola i les famílies que acullen els estudiants hi són per aconsellar i cuidar els joves davant de qualsevol eventualitat o contratemps. Tot això farà que la immersió en la cultura i idioma espanyols sigui completa i, per tant, que s’aprengui l’idioma d’una manera més eficient. L’escola fa servir uns materials didàctics i tècniques d’ensenyament innovadors, sempre procurant que l’experiència sigui divertida i interessant per a tots els alumnes. Tots els professors i tutors estan altament qualificats i animen els estudiants, dins del seu nivell i capacitats, a interactuar i aprendre del seu entorn.

Els recomanes altres activitats per fer a Barcelona per a gent jove?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari