blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

Coneixes Barcelona? Demostra-ho

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Moltes vegades pensem que sabem tot el necessàri sobre la ciutat on residim. Lluny d’això, és gairebé impossible conèixer tots els rincos i secrets d’una ciutat, especialment si és una ciutat urbana com Barcelona. Editorial Base, amb el suport de l’Ajuntament, ha desenvolupat un divertit joc de preguntes i respostes sobre Barcelona, en el qual podràs no solament posar a prova els teus coneixements sinó també descobrir nous llocs, monuments, racons i curiositats de la ciutat. Et parlem de l’aplicació BCNQuiz, i des de ShBarcelona et volem explicar en què consisteix per a que expandeixis els teus coneixements sobre la Ciutat Comtal de manera divertida i didàctica.

Article relacionat: Descobreix les rutes secretes per Collserola: El Pantà de Can Borrell

Taula de Continguts

Què és BCNQuiz?

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

BCNQuiz és una aplicació, disponible per a dispositius Android i Apple. És una iniciativa que permet difondre la cultura i els coneixements que tenim sobre Barcelona, alhora que fomenta l’ús de les noves tecnologies. Està basat en alguna cosa tan senzilla i tradicional com el joc de preguntes i respostes. El mecanisme del joc és simple: consta de 16 rutes diferents per tota la ciutat. Cadascuna d’elles té 10 etapes que corresponen a diversos indrets barcelonins. Per completar l’etapa, hauràs de contestar correctament 10 preguntes seguides sobre història, cultura, esport i actualitat relatives a l’indret triat. Són preguntes tipus test, per a cadascuna se t’ofereixen quatre possibles respostes, i només una és la correcta.

Les rutes

Aquesta aplicació ens porta a través de diverses rutes. La primera de tot comença a La Rambla, passant a tenir diverses rutes que tenen com a protagonista diversos barris de la ciutat. L’Eixample Esquerre, Sants-Montjuïc, Montjuïc, la Vila Olímpica – Poblenou – Clot, Poblenou – Diagonal Mar – Clot, Sant Andreu – Nou Barris, Horta – Guinardó, Gràcia – Parc Güell, Sarrià- Sant Gervasi, Les Corts – Pedralbes, el Quadrat d’Or, l’Eixample Dret, el parc de la Ciutadella – Barceloneta – el Gòtic, El Barri Gòtic, i el Raval, són les rutes que ens proposa aquest joc interactiu sobre la Ciutat Comtal. Com veus hi han 16 rutes diferents, a les quals es contestaràn 10 preguntes que hauràs d’encertar per a completar cada una d’aquestes. És un sistema molt interessant per a aprendre nous indrets de la ciutat a l’hora que apenem més sobre la cultura, la història, curiositats i les tradicions de cada racó de la ciutat.

Article relacionat: Els 5 millors llocs per visitar si estàs de pas a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Aquí no solament n’hi ha prou amb respondre bé, també cal fer-ho el més ràpid possible. Com menys trigues a contestar, major puntuació. I els punts són canviables per comodins per quan erris en alguna. Tens un total de 160 etapes i 2.500 preguntes de temàtica sobre història, política, cultura, esports, geografia, urbanisme, curiositats, novetats o gastronomia entre d’altres. Cada mes, l’usuari que més coneixements demostri sobre Barcelona, podrà guanyar premis que seran anunciats amb antelació a les seves xarxes socials. Així que en descarregar l’aplicació, fes-te seguidor també del seus Facebook, Twitter, Digg i/o YouTube. L’aplicació està disponible gratuïtament i encara que en l’actualitat solament està en català, ben aviat estarà a punt l’edició en castellà.

Ja hi has jugat? Que et sembla aquesta nova aplicació sobre la ciutat de Barcelona?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari