blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

Els millors llocs per fer fotos a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

Barcelona és ja una de les ciutats més fotografiades del món gràcies als seus monuments, a la seva vida nocturna o a l’ambient cosmopolita que es respira als seus carrers, cada dia més freqüentades per turistes i visitants de tota procedència. Si vius a la Ciutat Comtal o bé tens previst visitar-la pròximament i a més t’agrada la fotografia, a ShBarcelona t’expliquem alguns dels millors llocs per fer fotos a Barcelona, tant si ets un afeccionat avançat com si estàs fent les teves primeres passes, o fins i tot si simplement vols conservar uns bonics records del teu pas per la capital catalana.

Article relacionat: Raconets amb encant a Barcelona

Fer fotos a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Un dels principals atractius de fer fotos a Barcelona és que a la ciutat podem trobar una àmplia varietat de temes fotogràfics, des de l’arquitectura modernista de la Sagrada Família, la Pedrera o el Parc Güell, fins a la fotografia de carrer o street photography, amb la qual perdre’ns pels carrers de qualsevol dels seus barris buscant instants inesborrables entre els quefers diaris de la població local. Però una cosa està clara, a les fotografies de Barcelona no hi pot faltar el mar. Les seves platges i port, tant a l’hivern com a l’estiu, ofereixen un espectacle digne de ser immortalitzat, amb les anades i vingudes de turistes i locals i una sensació especial d’integració a la ciutat, que anys ençà donava la seva esquena al mar però ara ho abraça i promociona com un dels seus principals atractius.

Si el que t¡agrada és captar panoràmiques o vols veure la ciutat “a vista d’ocell”, res millor que apropar-se a Collserola, que en alguns llocs com el Tibidabo, la carretera dels Aigües o els populars “búnkers” del Carmel, proporcionen espectaculars vistes de Barcelona als nostres peus. I fins i tot, en dies clars, es pot arribar a veure l’illa de Mallorca!

Article relacionat: Què fer gratis a Barcelona

Fotos boniques de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Busques una imatge de postal amb un toc personal? Un selfie amb el què els teus seguidors de les xarxes socials reconeguin immediatament on estàs? Sens dubte, llocs com la Rambla, la plaça de la Catedral (Plaça Nova) o les fonts de Montjuïc són apostes segures. Uns altres, com el Laberint d’Horta, la Plaça d’Europa amb els seus imponents edificis d’oficines o el barri de Gràcia, ofereixen vistes no tan reconegudes a tot el món, però igualment interessants des del punt de vista fotogràfic. A la Barceloneta trobarem un dels barris més característics de la ciutat, ple de racons amb encant i altres zones com el Poble Sec, Poblenou, o els antics nuclis dels Corts i Sarrià també tenen un sabor especial que ens recordarà un passat no tan remot de Barcelona en què la vida era molt diferent a la d’avui dia, alguna cosa que podem intentar captar amb la nostra càmera si sabem on buscar.

I tu, on sols fer fotos a Barcelona? Ens recomanes altres llocs ideals per a la fotografia?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari