blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Sortides a menys de 100 km de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Si t’has allotjat a Barcelona i vols conèixer més sobre la comunitat autònoma, més enllà de l’àrea metropolitana, estàs de sort, ja que des de ShBarcelona hem decidit dedicar aquest article a les sortides que pots fer a menys de 100 km de distància de la capital catalana. I és que Catalunya ofereix un gran nombre de plans súper interessants, on podràs trobar des de zones d’alta muntanya, costes d’extraordinària bellesa o llocs emblemàtics que t’ajudaran a conèixer millor la cultura catalana, i totes aquestes sortides a menys de 100 km de la ciutat de Barcelona.

Article relacionat: Plans per al pont d’agost

Llocs que no et pots perdre prop de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Catalunya ofereix un ampli ventall de llocs increïbles i perfectes per fer una sortida d’un dia prop de la Ciutat Comtal si has escollit allotjar-te en un pis turístic o en un hotel a Barcelona. Aquí us deixem unes quantes propostes. La primera que et portem és Sitges, un poble costaner situat a la comarca del Garraf, a la província de Barcelona. Està situat a uns 40 km de la Ciutat Comtal. Com a curiositats, et direm que el prestigiós New York Times va indicar que la millor platja urbana d’Europa està a Sitges, es tracta de la platja de Sant Sebastià. Diversos han estat els que han comparat aquesta població amb Sant Tropez, Eivissa, Capri i l’illa de Hvar a Croàcia. És el tercer municipi amb els preus de pisos més cars d’Europa. A Sitges es va fundar i es troba la primera discoteca Pachá del món. Una altra recomanació és visitar la Colònia Güell, una petita colònia industrial situada a la localitat de Santa Coloma de Cervelló, a tan sols uns 30 km de Barcelona. És considerada un dels referents per estudiar l’arquitectura d’Antoni Gaudí i és també un dels conjunts modernistes i atractius turístics més importants de Catalunya. Per tant, si et fascina Gaudí i t’impressiona el seu llegat, no et pots perdre aquest lloc, a un tir de pedra de la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Hotels per gaudir d’una escapada a la Cerdanya

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Fèlix González via VisualHunt

A tan sols 90 km de la capital catalana pots visitar Vic, una localitat de la comarca d’Osona que pertany a la província de Barcelona. Compta amb un dels conjunts medievals més interessants de Catalunya. La ciutat és també coneguda pels seus embotits. Entre ells sobresurt la llonganissa de Vic, però el més conegut és el fuet, una delícia que sol menjar-se amb una bona llesca de pa amb tomàquet. Si busques descobrir la millor gastronomia catalana i alguns dels vestigis medievals més importants de Catalunya, sens dubte Vic no et defraudarà. Finalment, us recomanem visitar el massís del Montseny, un lloc ideal per practicar senderisme i gaudir de meravellosos paratges naturals. Es troba a uns 70 km de Barcelona. Aquest parc natural és el més antic de Catalunya i també és un dels més importants, ja que aquí es poden trobar ecosistemes de diferents tipus en un espai relativament petit, com el mediterrani (alzines, sureres i pi blanc), l’eurosiberià (pi roig, faigs i avet blanc) i el boreoalpí (prats alpins). És interessant saber que el bosc natural d’avets del Montseny és el més meridional de tot Europa. Per tot això, el 1978 va ser declarada Reserva de la Biosfera.

Ja has visitat algun d’aquests emplaçaments propers a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari