blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Allotjar-se a Barcelona

Quin tipus de lloguer és el millor per a tu?

tipus de lloguer

Sabies que existeixen diferents tipus de contractes de lloguer? Depèn del tipus d’estada que vagis a tenir (de la seva durada), signaràs un tipus de contracte o un altre.

Moltes vegades no sabem què ens beneficia més, i fins i tot podem arribar a equivocar-nos triant el tipus d’apartament. A ShBarcelona treballem amb tots els tipus de lloguer de pisos a Barcelona, i per això avui et portem un test perquè descobreixis quin tipus de lloguer és el millor per a tu.

Pots veure els nostres lloguers aquí

Estàs a 8 senzilles preguntes de descobrir quin tipus de lloguer et convé més. Comencem?

Si estàs llegint això és perquè ja coneixes el resultat del teu test. Enhorabona! Ara ja pots començar a buscar pis a Barcelona de forma més senzilla.

Perquè no perdis cap detall de la mena de lloguer que millor encaixa amb les teves necessitats, et donem tota la informació dels lloguers que tens al teu abast: de Temporada, de Llarga Estada i Turístic.

Estades per mesos a Barcelona

El lloguer de temporada és una modalitat molt còmoda per a aquelles persones que tinguin pensat venir a la ciutat per a estades de mínim 32 dies i no més d’11 mesos. A quina mena de persones ens estem referint?

  • Estudiants de MBA, màsters i postgraus, pràctiques, etc.
  • Persones que venen a emprendre projectes
  • Executius/as
  • Treballadors/as autònoms/as
  • Persones del sector científic que venen per una recerca
  • Pacients en tractament mèdics
  • Turistes de llarga durada
  • Expats

Com veuràs, en tots aquests casos, la necessitat de ser a la ciutat és per a un període mig-llarg. Per això, els pisos de lloguer de temporada de ShBarcelona estan pensats per a cobrir totes les necessitats que puguin sorgir.

Estan totalment moblats i equipats amb tot el necessari per a viure còmodament durant uns mesos. Des dels detalls més bàsics (utensilis de cuina), fins als més imprescindibles per al dia a dia: electrodomèstics, roba de llit i bany, etc.

Pis de lloguer de Temporada de ShBarcelona

Pis de lloguer de Temporada de ShBarcelona

La idea és que les persones que busquin llogar un pis per mesos a Barcelona es traslladin només amb les seves pertinences i trobin en arribar a la ciutat el més semblant a una llar.

D’aquesta manera, evitant allotjar-se en hotels, és possible sentir-se com a casa des del primer moment.

A més, estan situats per tota la ciutat, així pots triar la zona que més encaixa amb els teus gustos: Ciutat Vella, Eixample, Gràcia, Les Corts, Sants-Montjuïc, etc…

tipus de lloguer

Foto via Unsplash

Mira aquests pisos de lloguer de temporada a Barcelona

Estades d’anys a Barcelona

Com el propi nomindica, els pisos de lloguer de llarga estada a Barcelona són els que van dirigits a persones que volen viure en el mateix pis durant diversos anys.

És l’opció preferida per a persones que desitgen establir-se i viure a la ciutat per llargs períodes de temps. També és la millor alternativa a la compra de pisos a Barcelona.

Pis de lloguer de Llarga Estada de ShBarcelona

Pis de lloguer de Llarga Estada de ShBarcelona

A ShBarcelona disposem de pisos de llarga estada de moltes classes: amb balcó, terrassa, piscina, d’1 fins a 5 habitacions, adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, etc..

Fa més de 20 anys que treballem llogant pisos per tota la ciutat, per això coneixem el sector perfectament.

📌 Si t’interessa llogar un pis de llarga estada a Barcelona és important que coneguis què és l’índex de referència del preu del lloguer. Si tens qualsevol dubte, un dels nostres/as gestors/as t’assessorarà en el procés de cerca de pis.

Una de les coses que més valorem és la satisfacció dels nostres inquilins, i sabem que la millor manera d’aconseguir-ho és donant una atenció de qualitat. Per això, assignem un gestor/a personal que acompanyarà i mediarà entre gestors i inquilins durant tota la vigència del contracte.

Article relacionat: El Sistema de Gestió de Qualitat de ShBarcelona

Estades de dies a Barcelona

Es tracta del lloguer turístic. El més fàcil d’identificar, no creus?. Com hauràs endevinat, els allotjaments turístics a Barcelona poden llogar-se per dies o setmanes.

És l’opció favorita per a una escapada de cap de setmana a Barcelona o venir durant més dies, tant per vacances o altres assumptes.

Igual que els nostres pisos de lloguer per mesos, estan dotats de totes les comoditats necessàries: cuina amb tots els utensilis indispensables, bany complet, saló-menjador i la resta d’estades.

Aquesta opció és la més econòmica, ja que disposem d’apartaments més senzills fins d’una gamma més alta. A més, se situen en els llocs més turístics i emblemàtics de la ciutat, com La Rambla, Passeig de Gràcia, la Sagrada Família, la Barceloneta, etc.

Reserva aquí el teu apartament turístic a Barcelona

Allotjament Turístic de ShBarcelona

Allotjament Turístic de ShBarcelona

Llest/a per a entrar al teu nou apartament? Si tens qualsevol dubte sobre com llogar un pis a Barcelona recorda que pots escriure’ns a través del nostre blog, pàgina web i xarxes socials. T’esperem!

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari