blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

Violeta by Mango, talles grans amb estil

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

A Barcelona la moda és molt present, i són moltes les botigues de roba que trobem a la Ciutat Comtal, de tots els estils, per a diferents pressupostos, etc. La societat canvia, i cada cop ens sentim més còmodes amb el nostre cos, i comprar roba que ens senti bé ens ajuda a millorar la nostra autoestima. Des de ShBarcelona us volem parlar sobre les noves tendències de la moda amb les talles grans, y en concret de la nova botiga Violeta by Mango, especialista en talles grans a la Ciutat Comtal.

Article relacionat:  La moda de Barcelona

Violeta by Mango arriba a Barcleona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El dissabte 22 de febrer, la puntera cadena de moda Mango va obrir una nova botiga a Barcelona, amb la seva línia “Violeta by Mango” com a protagonista. Aquesta és la nova signatura del grup, orientada a la dona jove a partir de la talla 40 i fins a la 52 amb un missatge directe: “em queda bé i m’agrada”. El seu secret està en la cura de modificar els patrons talla a talla, i no en escala matemàtica com és l’habitual en la producció en cadena. Violeta és fonamentada en dues dones: la primera és la seva directora Violeta Andic, de la família dels fundadors de Mango, que resumeix l’esperit de la signatura en “un treball diferenciat en els teixits confortables, un gran esforç darrere de cada peça i un patronatge molt cuidat i treballat”. La segona és Vicky Martín Berrocal, que en la seva presentació com a imatge de la signatura, ha aclarit una crucial diferència entre la polèmica del que implica “talla gran” i la bellesa d’una silueta amb personalitat. “Violeta està feta per a una dona amb corbes. M’identifico molt amb ella i el públic femení necessitava aquesta marca. Admiro a la seva directora, Violeta, pel treball que ha fet i la il·lusió amb la qual ha portat aquest projecte”.

Article relacionat: Les millors rebaixes de Gener a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

“Looks” romàntics amb colors suaus, teixits delicats com poden ser la seda o el “plumeti” (tul amb petites pigues brodades), es plasmen en peces elegants com els quimonos fluïts de les propostes d’estiu. S’empren dissenys més arriscats de color “bloking” (blanc i negre), “animal printy”, siluetes més rígides, estretes i sexis. Els models primaverals, en una paleta variada de blaus, les peces en tons naturals i els estils amb motius florals destaquen entre els més de 400 dissenys creats per a aquesta temporada. El pla d’expansió de “Violeta by Mango” s’ha desenvolupat als set mercats més importants de la marca: França, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Turquia, Rússia i Espanya. Ciutats com Munic, Brussel·les, París, Roma, Milà, Maastricht o Istanbul entre d’altres, ja compten amb botigues d’aquesta línia. Al nostre país seran vuit els punts de venda d’aquest nou producte, repartits entre Barcelona, Marbella, Sevilla, Bilbao, Santiago i Saragossa. El local de la nostra ciutat comptarà amb 436 metres quadrats, distribuïts en dues plantes, i amb un gran aparador. És al número 78 de la Rambla de Catalunya, i us recomanem que quan visitis la botiga, reservis una estona per fer una passejada pel bulevard i gaudeixis d’un dia de compres per un dels carrers més comercials i bonics de la ciutat.

Què et sembla aquesta nova botiga orientada a les talles grans?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari