blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Intenz Diagonal – Shopping Night

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Barcelona és una ciutat ideal per a fer shopping, ja que trobem un gran nombre de botigues de tota mena, sobretot a algunes de les zones estratègiques de la ciutat. És el cas de la zona de Diagonal, on es localitzen moltes botigues i centres comercials perfectes per a passar un dia de compres molt complert. És per això que en ocasions s’organitzen a la Ciutat Comtal esdeveniments dedicats a aquesta activitat, i des de ShBarcelona us volem descobrir un de molt especial, la Shopping Night Intenz Diagonal a Barcelona.

Article relacionat: Palo Alto Market

La nit de les compres amb Intenz Diagonal

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La zona alta de l’Avinguda Diagonal, entre els carrers Entença i Joan Güell, es prepara per a la segona edició de la “Shopping Night” barcelonina. Serà el 19 de Juny, entre les vuit del vespre i les dues de la matinada. Aquesta edició tindrà com a protagonista al circ. Tots els comerços de l’Illa Diagonal i el Pedralbes Center, més de 200, restaran oberts i oferiran activitats paral·leles. La festa es diu “Intenz Diagonal“, i els comerços homenatjaran al circ en la seva versió clàssica i romàntica, i també amb espectacles contemporanis. Hi haurà música, pintura, teatre, risc i desafiament a la llei de la gravetat. Podrem delectar-nos amb trapezistes, malabars, faquirs, mags i pallassos, hi haurà tot tipus d’exercicis aeris, cercaviles i animacions ininterrompudes, tot per a una nit de compres inusuals. Així mateix es posarà en marxa una aplicació mòbil, que permetrà que els assistents rebin informació detallada sobre els productes que els establiments comercials estan posant a la venda. A més els usuaris de l’app rebran invitacions a les actuacions que s’estiguin realitzant en el moment a banda d’altres indicacions, la qual cosa farà l’assistència molt més participativa.

Article relacionat: La Roca Village, outlet de luxe

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La festa compta també amb la participació de les següents entitats del districte de les Corts: Mercat de les Corts, Eix Comercial del barri de les Corts, Associació de l’Illa Sant Ramon, Associació de comerciants Mirall Pedralbes, i l’Associació de comerciants del Racó de les Corts. El director de Intez Diagonal, Albert Garriga, ha desglossat els punts principals del programa en la seva presentació: l’activitat comercial i les funcions que es desenvoluparan en diversos escenaris durant tota la nit. “Ens hem imaginat un circ que es desplega al llarg de la Diagonal”, ha explicat. Com a novetat, enguany Intenz afegeix una nova proposta: un market elegant i trendy que ofereix productes de qualitat i disseny en un entorn exclusiu, amb firmes locals handmade. Com a cirera del pastís, els comerciants de la zona faran descomptes de fins al 50% als clients, coincidint amb aquesta nit temàtica.

Si ets a la ciutat, no dubtis en acudir a aquesta festa nocturna de compres i espectacle.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari