blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Les millors rebaixes de gener a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Ja falta ben poc perquè comenci una de les èpoques de l’any més esperades pels amants de les compres. Acaben les festes de Nadal i, el dia 7 de gener, comencen oficialment les rebaixes d’hivern. Aquest període s’allarga fins a principis de febrer, el que ens dóna pràcticament un mes per comprar productes bàsics que necessitem o algun caprici que altre, a millors preus. Encara que avui dia molts comerços, ja siguin físics com en línia, ofereixen descomptes durant tot l’any, moltes persones segueixen esperant a l’època tradicional de rebaixes perquè esperen trobar millors descomptes en totes les botigues. A ShBarcelona sabem on trobar les millors rebaixes de gener a Barcelona i volem compartir-ho amb vosaltres.

Article relacionat: On trobar les millors rebaixes a Barcelona

A qui no li agrada comprar amb descomptes?

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Molts de nosaltres tenim poc temps, i comprar per internet és un hàbit cada vegada més estès, ja que és fàcil, ràpid i còmode. Però dins de les mil i una opcions que ens ofereix internet, on podem trobar les millors rebaixes? Amazon té rebaixes molt interessants en una àmplia selecció d’articles de totes les categories, des de moda fins a electrònica o telefonia. A més de ser molt fiable en els seus enviaments i devolucions, ofereix opinions reals d’usuaris que han comprat els productes, pel que podem comparar amb antel·lació les opinions dels compradors. Si el que t’agrada és comprar roba i complements, Asos ofereix grans descomptes en una multitud de marques, algunes d’elles gens fàcils de trobar a Espanya. Si vols aprofitar per comprar productes de marques de gamma alta i de luxe fins amb un 60% de descompte, Net-a-Porter és la botiga en línia ideal. Per a les beauty junkies o, el que és el mateix, si t’encanta col·leccionar maquillatge i cosmètica, al web de Lookfantastic tens descomptes tot l’any, però durant l’època de les rebaixes pots trobar productes de grans marques rebaixats fins a un 50%. Subscrivir-se a la seva newsletter és un consell que us donem, ja que sempre envien descomptes addicionals només per a subscriptors. Avui dia totes les grans cadenes tenen botiga en línia. Si ja saps que vols un producte concret posa-ho a la cistella de la compra per no quedar-te sense ell.

Article relacionat: Consells per afrontar la pujada de gener

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si prefereixes les compres tradicionals i t’agrada veure, tocar i provar els productes abans de comprar-los, pots apropar-te a qualsevol centre comercial, on trobaràs rebaixes a totes les botigues de moda dels grans grups, com ara Inditex, Mango o H & M, entre d’altres. Pels bàsics de qualitat i amb un bon descompte, Uniqlo és una gran opció. A El Corte Inglés, pots trobar de tot amb una diversitat de preus i marques per a tots els gustos i butxaques, i és un centre comercial molt famós per les seves rebaixes, i no ens estranya, perquè, si saps buscar bé, trobes autèntiques gangues. Fnac i MediaMarkt ofereixen bons descomptes en articles seleccionats. Si vols invertir en opcions tecnològiques fes un cop d’ull, perquè algunes de les seves ofertes et poden interessar. Les rebaixes són un bon moment per invertir en algun producte d’aquella marca que t’agrada, però que a preu normal se surt del teu pressupost. Les firmes amb preus mitjans-alts també fan bones rebaixes, acosta’t al centre de qualsevol gran ciutat i potser trobes el producte ideal de luxe a bon preu. I no ens podem oblidar del petit comerç. Segurament prop d’on vius hi ha alguna botiga amb bones rebaixes on, a més, t’oferiran un tracte més proper i personalitzat.

Ja saps on aniràs a comprar a les rebaixes? Comparteix-ho amb nosaltres!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari