blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Notaris a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

A vegades passen moments importants a les nostres vides que requereixen comptar amb una persona que ens assessori i que ens proporcioni el suport legal necessari per a dur a bon terme certes qüestions legals. Aquestes circumstàncies, com per exemple divorcis, unions matrimonials, herències o testaments, necessiten un notari per a formalitzar-les. Els notaris són figures administratives d’autoritat imprescindibles en un procés legal que han d’estar presents en firmes tan importants com la compravenda d’un immoble, per exemple. Si necessites disposar d’un notari, des de ShBarcelona us parlem d’alguns dels millors notaris a la Ciutat Comtal i dels serveis que ens proporcionen.

Article relacioant: Advocats gratuïts a Barcelona

Notaris a Barcelona i les seves funcions

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Els notaris ens proporcionen assessorament completament equànime i ens indiquen la millor manera d’aconseguir de manera reeixida els teus objectius dins el marc relacionat amb la legalitat civil, mercantil, administrativa i fiscal. És fonamental que acudeixis a un notari que escullis lliurement en el primer moment de la negociació. No firmis cap mena d’acord privat previ a l’escriptura pública sense consultar abans amb el teu notari, i és important que li traslladis els teus dubtes i preocupacions sobre qualsevol qüestió relacionada amb la tramitació de l’escriptura, amb els impostos, els registres, l’herència, o qualsevol tràmit legal que hagi de formalitzar-se. Si decideixes que de moment no et convé o no vols dur a terme el que tenies previst, el notari no hauria de cobrar per aquesta consulta. El notari té l’obligació d’assessorar jurídicament, interpretar, configurar i autentificar d’acord amb la legalitat la voluntat de totes les parts i de forma especial a aquella més necessitada de protecció (article 147 del Reglament notarial). Com a funcionari públic, el notari adequarà a la més estricta legalitat qualsevol document, declaració o acte que els particulars li sol·licitin i comprovarà que els tràmits requerits per les dues parts reuneixen els requisits exigits per l’ordenament jurídic. Aquest control de legalitat et dóna les majors garanties i la total seguretat que el teu contracte o negoci és definitiu i completament legal.

Article relacionat: Novetats a la Llei d’Arrendaments Urbans

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Tard o d’hora, tothom necessita acudir a un notari a l’hora de realitzar algun tràmit. Compravendes d’immobles, capitulacions matrimonials, testaments, iniciar una activitat empresarial o signar una hipoteca, són només alguns dels serveis notarials que ofereixen aquests professionals. Fins i tot, des de l’any 2015, casar-se davant de notari és un dels tràmits més sol·licitats, així que us volem recomanar-vos algunes alternatives per si esteu interessats a recórrer a algun notari a la capital catalana. En primer lloc us parlem del Col·legi Notarial de Catalunya, situat al carrer Notariat, 5. Aquest centre disposa d’una oficina d’atenció a l’usuari que posa a disposició de qualsevol particular o empresa la resolució de dubtes o l’ampliació d’informació relacionada amb els serveis de la notaria. Després us recomanem Notaria Agustí Casado, situada a l’Avinguda Diagonal 538 2n pis. Aquí t’assessoraran sobre els mitjans jurídics més adequats per aconseguir la teva finalitat, sempre dins del marc legal. Finalment us parlem de la notaria Alonso Rodríguez, al barri de les Corts, concretament a Travessera de les Corts 222, entresòl.

Quin és el teu notari de confiança? Ens el recomanes?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Comentari

  • bona tarda!
    es posible saber si haciendo la compra de un piso, financiado por el banco. tenga yo que buscar al notario para la entrega de la escritura, oh es el banco que se hace responsable de las gestiones notariales.
    y además de saber cuanto tiempo se tarda las gestiones administrativas.
    muchas gracias.

Deixar un comentari