blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Desplaçar-se

Apps per aparcar sense monedes

Entrada a un pàrquing privat
Escrit per Xavi Maldonado

De vegades, i sobretot si vius a Barcelona, a l’hora d’aparcar ens resulta molest haver de rebuscar en la nostra cartera per poder posar les monedes necessàries per pagar el pàrquing, o simplement, no tenim temps de buscar el parquímetre per abonar l’import. Des de ShBarcelona sabem que la ciutat pot ser molt estressant i que tots sempre anem amb presses. Per aquest motiu la tecnologia posa al nostre abast aplicacions mòbils que ens ajuden a fer més senzilla aquesta tasca, i en aquest article us en parlem d’alguna d’aquestes.

Article relacionat: Com aparcar a Barcelona

Confia en la tecnologia per aparcar a la Ciutat Comtal

ONaparcar

Dispositiu mòbil utilitzat al cotxe

Imatge via Pixabay

Es tracta d’un servei de BSM i l’Ajuntament de Barcelona per pagar a través d’una aplicació l’estacionament en les zones de residents de l’Àrea Verda de Barcelona. Amb “ONaparcar residents” ja no necessites la targeta d’Àrea Verda física ni treure el tiquet al parquímetre per poder aparcar a la teva zona de resident. Es tracta d’una aplicació gratuïta i sense sobrecost en comparació amb el parquímetre. Amb “ONaparcar residents” pots ampliar els tiquets des d’on siguis, recordar l’última posició en la qual vas activar l’aparcament, gestionar tiquets amb franges en dates personalitzables i disposar d’informació detallada de la tarifa i bonificacions aplicades. A més, podràs pagar amb targeta bancària de manera totalment segura.

banner de parclick per a aparcar a Barcelona

Easy Park

A Barcelona, ​​entre altres ciutats espanyoles, pots utilitzar Easy Park, una aplicació que podràs fer servir també a altres ciutats europees situades a Itàlia, Espanya, Noruega, Finlàndia, Suècia, Dinamarca, Holanda, Àustria o Alemanya. EasyPark té com a avantatge que et permet estendre el temps d’aparcament des del mòbil, una cosa molt pràctic que no totes les apps faciliten. Està disponible per iOS, Android i Windows Phone i pots pagar el teu tiquet des del mòbil, renovar-lo o ampliar-lo quan s’acosti l’hora límit o gestionar les multes, entre altres opcions.

A més, l’app Easy Park ha propulsat la creació d’una plataforma digital, Aparcament Dashboard, que permetrà a l’usuari gestionar totes les activitats relacionades amb aparcar i proporcionarà informació molt útil sobre la situació real de l’estacionament a la ciutat tant als ajuntaments com als operadors d’aparcament. La gestió de dades permet crear un inventari de places lliures, zonificació de les ciutats, tarifes, restriccions i fins al temps mitjà dedicat a la recerca d’aparcament.

Article relacionat: Trucs per trobar aparcament a Barcelona

WesmartPark

Cotxe estacionat al carrer

Imatge via Pixabay

Amb wesmartPark podràs aparcar el teu vehicle quan et moguis en cotxe per Madrid i també per Barcelona, amb més de 100 pàrquings a la teva disposició, tot i que cada vegada s’hi van afegint més. A més, en utilitzar aquesta aplicació les places de pàrquing surten més econòmiques, i per aquest motiu aparcar amb wesmartPack surt més barat. El funcionament és molt senzill, només cal obrir l’App i aquesta mostrarà l’aparcament més proper, sempre a un preu reduït, de només 1’74 € / hora.

wesmartPark es troba actualment disponible a Espanya, Xile, Argentina i el Perú per facilitar l’aparcament a l’usuari, estalviar i rendibilitzar les places d’aquells propietaris que les tenen buides la major part del dia.

Has utilitzat alguna d’aquestes apps per aparcar a Barcelona? Què t’han semblat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari