blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Desplaçar-se

Trucs per trobar aparcament a Barcelona

Cotxe BMW aparcat a un parking
Escrit per Xavi Maldonado

Trobar aparcament a la Ciutat Comtal pot resultar molt frustrant, sobretot si ens desplacem per la zona centre de Barcelona. Tot i que hi ha molts pàrquings de pagament a tota la ciutat, la veritat és que, de vegades, preferim aparcar a alguna plaça que sigui gratuïta, sigui perquè estarem poc temps sigui, al contrari, perquè passarem una llarga estona abans d’agafar de nou el nostre vehicle. Per aquest motiu, des de ShBarcelona volem donar-vos alguns trucs per trobar aparcament a Barcelona.

Article relacionat: Com aparcar a Barcelona

Consells per aparcar a Barcelona

Aparcament a la Zona Universitària

Zona d'aparcament propera a edificacions comercials

Imatge via Pixabay

Aquesta zona es troba prop de la sortida (o entrada) de la ciutat, just on comença l’Avinguda Diagonal, a ple districte de les Corts. La Zona Universitària es troba lluny del nucli antic de la capital catalana i disposa de moltes places de pàrquing gratuïtes disponibles, sobretot el cap de setmana. Entre setmana és més complicat trobar lloc, ja que molts estudiants deixen el cotxe en aquesta zona per assistir a les seves facultats, per tant, serà més complicat trobar lloc. Allà pots trobar diverses parades de la línia 3 o verda del metro, que et portaran al centre de Barcelona en un màxim de 10 min.

Pàrquing Barcelona

Consulta Google Maps

Google Maps, l’aplicació de mapes de Google, ha habilitat la funció de buscar aparcament a Espanya. Fins ara, només estava disponible en algunes ciutats al voltant del món, però no al nostre país. Aquest programa ha habilitat la compatibilitat a 25 ciutats noves a tot el món, de les quals 5 són espanyoles. Per ser exactes, l’aplicació permet trobar aparcament a ciutats com Madrid, Barcelona, València, Alacant i Màlaga, algunes de les més grans d’Espanya. La resta d’urbs que ja disposen d’aquesta aplicació es troben entre Europa, Canadà i Brasil.

Article relacionat: Com funciona la Zona Blava a Barcelona

Aparca a un centre comercial

Zona d'aparcament d'un centre comercial

Imatge via Pixabay

Deixar el cotxe als pàrquings d’algun dels centres comercials de la ciutat o d’altres grans superfícies, sempre ha estat una bona opció per evitar pagar aparcament i deixar el vehicle a un lloc amb seguretat. No tots els centres comercials permeten aparcar gratis a les seves instal·lacions, i has de saber que no pots deixar el teu cotxe més de 2 o 3 hores de manera gratuïta, a partir d’aquestes 2 o 3 hores hauràs de pagar. Per tant, no és una alternativa per deixar el cotxe tot el dia, sinó que és una opció per poder aparcar de manera puntual per fer algunes gestions.

Diagonal MarHeron City, L’Illa i Gran Via 2. Aquests quatre centres comercials disposen de pàrquing subterrani gratis. Són llocs segurs i coberts. Poden ser una bona opció per deixar el teu cotxe amb seguretat. Altres alternatives per poder aparcar de manera gratuïta a la Ciutat Comtal, és deixant el cotxe a les zones perifèriques de la capital catalana, com la zona de la Vall d’Hebron, on també podràs trobar la línia 3 de metro que et portarà fins al centre de la ciutat o la zona de Sarrià i Pedralbes, a la qual podràs agafar els FGC que també tenen parada a la Plaça Catalunya.

Ens pots donar més consells per trobar aparcament a la Ciutat Comtal?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

2 Comentaris

  • Poseu: “Altres alternatives per poder aparcar de manera gratuïta a la Ciutat Comtal, és deixant el cotxe a les zones perifèriques de la capital catalana, com la zona de la Vall d’Hebron, on també podràs trobar la línia 3 de metro “
    Això no ès correcte doncs han pintat tot el barri de zona verda, ara es de pagament i estan buides….. una pena….

  • Poseu: “Altres alternatives per poder aparcar de manera gratuïta a la Ciutat Comtal, és deixant el cotxe a les zones perifèriques de la capital catalana, com la zona de la Vall d’Hebron, on també podràs trobar la línia 3 de metro “
    Això no ès correcte doncs han pintat tot el barri de zona verda, ara es de pagament i estan buides….. una pena….

Deixar un comentari