blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Mercat immobiliari

Avantatges de viure a un dúplex

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

La majoria de persones tenen al cap la imatge de la llar dels seus somnis. Un bonic jardí, una terrassa amb vistes, una àmplia i lluminosa cuina, un dormitori amb bany en suite… Sens dubte cada un de nosaltres volem alguna cosa especial per a la nostra llar ideal. Moltes d’aquestes persones estarien encantades de viure a un dúplex, un dels productes immobiliaris més interessants i amb els que més seguidors compta. Avui, des d’aquest article de ShBarcelona us parlem dels avantatges que té viure a un dúplex a Barcelona.

Article relacionat: És moment d’invertir en béns immobles?

Gaudeix d’un dúplex a la Ciutat Comtal

Apartament de dos pisos

Imatge via VisualHunt

Viure a un dúplex disposa de molts avantatges i també d’algun inconvenient, però la veritat és que agraden molt a molts perfils diferents d’inquilins. Vegem aquí quins avantatges té viure en un dúplex a la capital catalana.

Una de les coses més interessants d’un dúplex és que solen gaudir de més metres quadrats, molta llum, més intimitat i instal·lacions més modernes que els pisos convencionals. I és que tenir un dúplex és com disposar de dos pisos connectats. Moltes parelles amb fills anhelen tenir un pis dúplex, ja que veuen com els seus pisos es queden petits. A mesura que passa el temps les necessitats canvien, els sous creixen i és possible que la família també augmenti. Un pis amb dues habitacions, saló, bany i cuina es queda curt, per això s’opta per un dúplex, que solen comptar amb més espai, més habitacions i una terrassa o un petit pati.

La lluminositat és un altre dels punts forts d’un pis dúplex, ja que en disposar de dos pisos, el normal és que totes o la majoria de les estades tinguin finestra i, per tant, que hi entri llum natural. És habitual que la planta més alta compti amb una major entrada de llum.

Article relacionat: Com guanyar espai al teu pis

Escales modernes a un apartament dúplex

Imatge via VisualHunt

Un altre dels avantatges de viure a un dúplex és la intimitat que proporciona tenir separació entre la zona de dia i la zona de nit. Aquest és un dels motius pels quals el dúplex té tant d’èxit, ja que podem fer vida a la part inferior de l’habitatge, en la qual generalment es troba el saló-menjador, la cuina i el pati o el jardí i la zona alta es reserva per a les habitacions o al despatx, per exemple.

El major inconvenient d’un dúplex és, sens dubte, l’escala. Aquest element arquitectònic pot ser un escull a l’hora d’adquirir un dúplex, ja que treu metres a l’habitatge i pot esdevenir un perill o una molèstia per a les famílies amb nens petits o per a gent gran. Tot i la molèstia relacionada amb l’escala, el dúplex és una opció perfecta per a parelles que tenen pensat crear una família o per a famílies que necessiten un habitatge de majors dimensions.

És més habitual localitzar aquests immobles a les ciutats i els espais urbans, de manera que són l’alternativa perfecta per a persones que viuen a la ciutat i els hi és poc pràctic viure a un adossat o un xalet a un poble de la perifèria de Barcelona.

*Imatge destacada via VisualHunt

Que en penses d’un pis dúplex? Deixa la teva opinió als comentaris!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari