blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Economia

És moment d’invertir en béns immobles?

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Actualment el mercat immobiliari està en plena ebullició i, el que es creia una baixada ràpida i sense frens fa poc més de quatre anys, ara s’ha convertit en una estabilització dels preus que, a poc a poc van augmentant a la par. Si bé la pujada de preus dels pisos de compra no és exagerada, la revitalització del sector, i la bombolla dels preus de lloguer, sobretot a Barcelona i Madrid, fan més interessant la compra d’immobles com a inversió. Si estàs dubtant de si és un bon moment per a invertit en béns immobles, no et perdis aquest article de ShBarcelona, escrit especialment per a donar solucions a aquest tema.

Article relacionat: Bons motius per a invertir a Barcelona

Invertir en un pis, una opció rendible

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Actualment s’estan produint una sèrie d’esdeveniments que fa que sigui una excel·lent oportunitat per a invertir en una vivenda. Per altra banda, les entitats bancàries, fa uns anys extremadament cautelosos a l’hora de concedir una hipoteca per a la compra d’un pis, són avui dia molt més flexibles i, fins i tot, les grans entitats comencen a valorar la possibilitat de proporcionar el 100% del valor de l’immoble. Això facilitarà que petits inversors puguin accedir a pisos als quals abans no hi tenien accés. Per altre costat, els preus dels pisos de compra no han augmentat exageradament, al contrari que els de lloguer, que han augmentat exponencialment. Segons el portal immobiliari Bolsamanía, la inversió immobiliària és 4 vegades més rendible que les Bonificacions a 10 anys, el que significa que és superior al 7,8%. El gran augment de la demanda de lloguer està motivada per diversos factors, entre els quals es troba el boom dels lloguers turístics i la demanda autòctona de persones que necessiten una vivenda i es decanten pel lloguer en comptes de la compra, a causa d’unes exigències bancàries que no es poden permetre.

Article relacionat: 5 negocis d’èxit a Barcelona i Espanya

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si bé és cert que existeix el risc que bona part d’aquesta demanda es traslladi als pisos de compra quan els bancs comencin a oferir hipoteques al 100%, el més probable és que els requisits bancaris continuaran sent fins i tot més restrictius que els d’abans de la crisi, i sempre hi haurà una part dels demandants de vivendes que es resisteixin a la compra, decantant-se pel lloguer. A més, el flux de turistes a Barcelona, per exemple, no ha deixat de créixer tot i el conflicte territorial existent, que el fa que no es prevegi unabaixada a curt termini dels pisos turístics. De totes maneres, com a tota inversió, és important estar ben assessorats i invertir en els immobles i les zones adequades per poder gaudir d’un benefici real que pot proporcionar la inversió en immobles. Per tot això, i a fi de ser d’ajut a l’hora de prendre la teva decisió, t’animem a posar-te en contacte amb el nostre departament de vendes de ShBarcelona, on et proporcionaran tota la informació sobre invertir en béns immobles a la Ciutat Comtal i a altres zones.

Has invertit en béns immobles? Quina opinió tens sobre si és un bon moment o no per a invertir en pisos a la capital catalana?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari