blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Aprofitant l’escala interior

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

L’espai sota l’escala interior d’un dúplex o un xalet de vegades queda sense utilitzar. Fins i tot pot semblar-nos lleig per la seva forma irregular, foscor o que no és molt accessible. Però no ha de ser sempre així, ja que aquest pot esdevenir un espai molt aprofitable i fins i tot millorar la decoració de la teva llar, només s’ha de ser una mica creatiu. Perquè puguis aprofitar l’espai de l’escala interior de casa teva, des de ShBarcelona et portem aquest article on et donem algunes idees per a utilitzar-ho.

Article relacionat: Com guanyar espai al teu pis

Com aprofitar l’espai que deixa l’escala interior de casa

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si l’escala està prop de la porta principal, simplement col·loca un penja-robes per penjar els abrics dels convidats, o habilita un racó d’espera amb una banqueta i una tauleta de pedestal. Amb unes portes fes un armari perquè en arribar a casa els teus fills deixin el monopatí, la motxilla o la borsa d’esport, alhora que pot servir per amagar el paraigüer, i si li afegeixes baldes, gorres, bosses i claus deixaran d’estar pel damunt dels mobles propers. Si la casa és àmplia, pots utilitzar aquest lloc com a racó decoratiu, exposant una col·lecció de plats o de trofeus. Una font donarà un bon feng shui. Et sorprendrà l’efecte assolit amb una petita barra de bar sec. També pots convertir-lo en una casa de nines o una cabana de jocs per als nens. És idoni per a un quarto de bany de cortesia o una biblioteca auxiliar. Si ets esquiador, sabràs el valor d’un armari per als esquís, vestits, botes i descansos. Però si prefereixes l’enologia, construeix un petit celler amb ampollers i una cava elèctrica. En el cas que estigui prop del jardí o la terrassa, pots guardar-hi la roba i útils de jardineria, les bicicletes, o cadires plegables auxiliars per a festes. També és útil protegir del clima o la pols els tèxtils dels mobles d’exterior, estaran sempre impecables. En canvi, si la teva casa és petita, converteix-ho en un lloc de treball, amb una tauleta per a l’ordinador i uns prestatges per a llibres o papers, o col·locar un moble que amagui la màquina de cosir i unes calaixeres per a fils.

Article relacionat: Botigues de decoració assequibles a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Un armari amb una post de planxar abatible i uns prestatges amb cistelles serà una magnífica cambra de planxa. Si no disposes de safareig, posa-hi la rentadora i l’assecadora, la cuina o el bany quedaran més amplis. Un llit-niu servirà quan venen convidats, i el tu pots usar-la de sofà per sentir música amb prestatges per a discos i una minicadena. Si el teu dúplex és invertit, fes una petita cuina auxiliar per als biberons, el desdejuni o un mos nocturn. Calaixeres i prestatges extraïbles faran un bon rebost. Amb portes obtens un traster o un quarto d’escombres. Si ets amant del bricolatge, posa-hi un petit carret/taller i penja les eines en panells. Si l’espai rep prou llum, usa-ho com a jardí interior o hivernacle per a plantes. Si a més està ben ventilat, dedica’l a la teva mascota: un gos o un gat hi tindran llit i joguines, i pots desar també els seus subministraments i accessoris. Si el que t’agrada són ocells o rèptils, converteix-ho en un gran aviari o terrari.

Quines idees ens pots donar per a aprofitar l’espai de l’escala interior de casa?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari