blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

eShow Barcelona 2020: fira de l’ecommerce i del màrqueting digital

Conferència de màrqueting a una petita classe
Escrit per Xavi Maldonado
Informació important: A causa de la crisi del Coronavirus a Espanya, les dates d’aquest esdeveniment es poden veure afectades. Per consultar-les podeu accedir a la pàgina oficial de l’eShow Barcelona.

Si t’interessa el món de l’eCommerce i el Màrqueting Digital és el moment per estar pendent del calendari. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de l’eShow Barcelona 2020, que tindrà lloc els dies 30 de juny i 1 de juliol. Aquesta fira no ve sola sinó carregada d’una altra novetat, Technology for Màrqueting (TFM), un referent del sector al Regne Unit.

La idea és oferir un punt de trobada clau entre directius i professionals que formen part del sector del tecnològic actual. Recorda que si necessites allotjament a Barcelona, a ShBarcelona estarem encantats d’assessorar-te.

Article relacionat: Internet i TIC al Cibernàrium

Novetats de l’eShow Barcelona 2020: fira de l’ecommerce i del màrqueting digital

El comerç electrònic a Europa està assolint uns nivells d’acollida espectaculars, un valor que anirà incrementant-se amb el pas el temps. El consumidor en línia està més segur i ja no desconfia tant com abans a l’hora de fer les seves compres per Internet, donant molta importància a la comoditat, els preus, les devolucions gratuïtes i la rapidesa dels lliuraments.

Empresaris intercanviant opinions i coneixements

Imatge via Unsplash

E-show pretén afrontar el repte amb resultats molt positius. Per a això ofereix les claus de l’èxit perquè els comerços triomfin a Internet a través d’estratègies innovadores i solucions efectives. La veritat és que estem davant l’escenari perfecte per aportar coneixement i informació al respecte.

La Fira de Barcelona de ​​Montjuïc (pavelló 1), serà el lloc on tingui cabuda. L’objectiu és mostrar les últimes tendències del màrqueting digital, així com tota mena de solucions i eines per obtenir les millors campanyes de màrqueting amb ànim de potenciar el rendiment de les empreses.

El seu lema «More Digital Business» pretén acollir a milers de professionals, donant lloc a multitud de conferències. A més, aquesta edició compta amb la participació d’algunes firmes potents com és el cas de Coca ColaNespresso, entre d’altres.

Aquestes són bàsicament els avantatges que ens presenta eShow per tal de convèncer assistents potencials:

  • Aquesta fira acollirà als millors professionals de sector nacional i també internacional.
  • L’objectiu és ajudar al teu negoci mitjançant l’ús de múltiples solucions i eines.
  • Hi haurà centenars de ponències en l’àmbit nacional i internacional.
  • T’ofereix la possibilitat de fer nous contactes i fins i tot crear oportunitats de negoci.

Article relacionat: Mobile World Congress 2020

A l’eShow Barcelona 2020 trobaràs diferents escenaris que estaran dividits per diferents temàtiques. D’aquesta manera, els assistents podran manejar-se per la fira amb més facilitat i trobar ràpidament el que més els interessa. Els temes que s’abordaran són variats per ajustar-se a tots els sectors i gustos dels presents: Digital StrategyBreaking TechnologiesOmnichannelClinic SEOCustomer ExperienceMarket Place Circus i més.

Moviment de gent a una fira internacional

Imatge via Unsplash

A més, enguany comptarà amb la temàtica «Technology for Màrqueting», on tindrà cabuda la irrupció de temes digitals estrella com les recerques de veu, la realitat augmentada o la intel·ligència artificial.

Com ja hem esmentat, Fira Montjuïc serà l’escenari que aculli la fira, on s’espera la participació de grans multinacionals. Es troba a l’Avinguda Reina Maria Cristina, al districte Sants Montjuïc, barri del Poble-sec. L’entrada principal està ubicada a la plaça d’Espanya, on dues impressionants torres, d’essència veneciana s’encarreguen de donar la benvinguda als visitants.

Al recinte de Montjuïc és possible accedir a través de les línies 1 i 3 de metro (estació «Espanya»), tot i que també és possible optar per la xarxa d’autobusos de TMB, que ofereix diferents passis per a congressos i esdeveniments especials. De qualsevol manera, el recinte de Fira Barcelona disposa de parades de taxi habilitades per portar els visitants.

Coneixes alguna altra novetat de l’eShow Barcelona 2020?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari