blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Gaudeix el Dia de Treballador a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

El dia 1 de maig és el Dia del Treballador, un dia en què es commemora la tasca dels treballadors i la seva contribució a l’evolució de la prosperitat de l’economia del país. Aquest dia és festiu per dret propi i el seu origen és la reivindicació obrera dels drets de tots els treballadors, independentment del seu gènere. Durant aquest dia moltes persones decideixen fer plans a la Ciutat Comtal per gaudir d’aquest dia festiu, per aquest motiu avui, des de ShBarcelona, us parlem d’algunes activitats que podeu fer el Dia del Treballador.

Article relacionat: Activitats de primavera a Barcelona

Activitats per a gaudir del Dia del Treballador a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Barcelona ofereix una gran diversitat de plans per a passar un dia especial, però hem de tenir en compte que aquest dia és el dia de tots els treballadors, de manera que moltes empreses o organismes tanquen. Per aquest motiu, és important que t’informis de les coses que et ve de gust fer per a saber si els llocs estaran oberts o tancats durant aquest dia. Nosaltres us portem un seguit de recomanacions sobre activitats que, o bé poden fer-se per lliure, o bé els establiments romandran oberts en aquest dia. Si us ve de gust gaudir d’un dia cultural, podeu fer una visita al Barri Gòtic de Barcelona. Per descomptat, sigueu turistes o residents a Barcelona, ​​segur que els secrets que guarda la zona antiga de la ciutat us sorprendran. En primer lloc us recomanem visitar la Catedral de Barcelona, ​​una joia gòtica i un emblema per a la capital catalana. Després podeu apropar-vos a la Plaça Sant Jaume, que confronta dos dels edificis governamentals més importants de Catalunya, el Palau de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona. A prop hi ha la Plaça Reial, ideal per prendre un refrigeri mentre s’observa als transeünts que passen el temps a la plaça. Una mica més enllà ens topem amb les Rambles i els rius de persones que les recorren. Deixeu-vos caure pel Mercat de la Boqueria i proveu alguna de les tapes d’autor dels bars que asseguren productes frescos de primera qualitat.

Article relacionat: Les millors terrasses amb vistes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si ja tens molt vist el Barri Gòtic, sigui perquè vius allà o perquè ho recorres habitualment, prova amb una visita al Parc d’Atraccions del Tibidabo. No cal tenir 10 anys per a gaudir del parc, si tens ganes de passar un dia preciós de primavera amb unes vistes privilegiades a la Ciutat Comtal, atraccions mítiques i romàntiques com l’avió, la talaia, la muntanya russa o el carrusel i, per berenar, et ve de gust donar-te un homenatge amb uns deliciosos xurros amb xocolata, aquest és el teu lloc idíl·lic. D’altra banda, si t’agrada el mar i et ve de gust fer un passeig pel Passeig Marítim de la capital catalana, pots gaudir d’una bona paella en algun dels boníssims restaurants del port, i gaudir de les moltes terrasses assolellades que hi ha. Tot seguit pots visitar Barcelona des de les altures amb el telefèric que enllaça el port amb Miramar, al vessant de Montjuïc, i inaugurat per a l’exposició de 1929 amb la seva secció marítima.

I tu que faràs el Dia del Treballador? Ens recomanes alguna altra activitat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari