blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Glovo arriba a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Les noves tecnologies ens han fet la vida molt més còmode. La vida atrafegada de la ciutat no ens permet de vegades disposar del temps necessari per a cuinar o per a fer diferents encarrecs, i per això, les noves aplicacions digitals de lliurament a domicili ens faciliten les coses. Des de ShBarcelona volem parlar-vos d’un de molt eficient, l’arribada de Glovo a Barcelona.

Article relacionat: Menjar a domicili

Glovo, aposta per la comoditat

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Glovo és una nova proposta d’ocupació col·laborativa que apareix en el panorama actual de negocis online. Ve a unir-se a d’altres que han causat polèmica com Uber, l’aplicació que posa en contacte a persones que volen utilitzar un cotxe com a mitjà de transport amb altres persones que tenen cotxe disponible i arriben a un acord. En aquest cas es tracta d’un servei de “transportistes a demanda”. Glov0 està ara en fase de cerca de nous empleats, anomenats “glovers”, a Barcelona. Els “glovers” són els transportistes, i pot ser-ho qualsevol persona que tingui una bona actitud, que compti amb vehicle propi (cotxe, moto, bicicleta o patins), que tingui un iphone perquè des de la central puguin seguir els seus itineraris i saber a tot moment la seva ubicació, i somriure molt. Vegem ara que es tracta aquest servei particular d’encàrrecs a petició: Seixanta minuts. Cinc euros i mig. Menjar, flors, regals, cafè, pastissos, vins, electrònica, medicaments… pensa en qualsevol cosa que necessitis que et portin a casa o a l’oficina. Demana qualsevol cosa de qualsevol comerç local. Ho tindràs a les mans a casa o a la feina, allà on vulguis, en menys d’una hora. I cada encàrrec et costarà un fix de 5,5 euros.

Article relacionat: Aplicacions que t’ajuden a estalviar

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: simbiosc via VisualHunt

A més, et donaran un enllaç perquè puguis veure en temps real la posició del teu “glover” durant tot el recorregut, així com l’hora prevista del lliurament. També pots utilitzar un “glover” per realitzar els teus propis enviaments: Has de presentar un document al notari?, El teu fill ha oblidat a casa la cartera del col·legi? Algú s’ha deixat a casa l’agenda i la necessita a l’oficina? Si et caduca el termini per retornar aquell jersei que no t’agrada prou, ells ho faran per tu. Truca’ls i contracta un transportista que resoldrà el problema en una hora. De moment, aquest nou servei està implantant-se a Barcelona, i aviat estarà disponible i podràs fer ús dels seus serveis a través de la seva aplicació per iphone o android. En el seu llançament oferirà crèdits als primers usuaris que posin a prova el servei. Així que roman atent als seus inicis. I si tens temps lliure, compleixes els requisits i t’agrada la proposta de serveis corporatius, no oblidis que estan reclutant gent.

Ja has utilitzat la aplicació de Glovo? Què t’ha semblat?

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari