blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

La Fira 37 Còmic Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Són moltes les persones que cada any es congreguen a la Ciutat Comtal per visitar les novetats de la Fira del Còmic de Barcelona. Aquest important esdeveniment sobre el còmic s’ha convertit en un dels més importants d’Europa i s’ha consolidat, com un dels més esperats pels aficionats d’aquest format. Les exposicions, tallers i projeccions programades segur que seran de gran interès per als fans d’aquests llibres i l’espai de signatures dels autors de moltes de les novetats editorials sempre és un dels més anhelats pels amants del còmic. Avui, en aquest article de ShBarcelona, us parlem de la Fira del Còmic de Barcelona.

Article relacionat: Botigues de còmics a Barcelona

37 Còmic Barcelona, la fira més gran del còmic a Europa

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: lizmogollon via VisualHunt

La Fira 37 Còmic Barcelona tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d’abril d’aquest 2019 al recinte de la Fira Barcelona Montjuïc. Aquest esdeveniment relacionat amb el món del còmic i organitzat per Ficomic, se celebra anualment a la Ciutat Comtal des de l’any 1981, i esdevé un dels esdeveniments literaris més importants a Espanya, fins al punt que la quantitat major de novetats del sector s’edita per a aquest esdeveniment, a més de per Nadal. Com passa durant el dia de Sant Jordi amb el món literari més convencional, el Saló del Còmic o Fira del Còmic, o, com l’han anomenat aquest any, 37 Còmic Barcelona, ​​és tota una experiència per als amants d’aquest gènere literari. El còmic és una revista que conté il·lustracions i una mica de text, tot i que aquest sol ser escàs. Les il·lustracions configuren una narració, que pot estar o no reforçada per un text, i que recrea diferents històries de diverses temàtiques. Japó és, sens dubte, un dels països on la indústria del còmic té més transcendència i la cultura japonesa sempre té gran rellevància durant les activitats que es realitzen al Saló del Còmic de Barcelona.

Article relacionat: Botigues de llibres a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Dreamflow via VisualHunt

Per accedir al recinte de la Fira de Montjuïc pots fer-ho a través del metro, amb la línia 1 i línia 3, i baixar a la parada d’Espanya. D’altra banda, si el metro no et va bé, pots arribar amb moltes línies d’autobús, concretament amb les línies D20H12V7, 9, 13, 27, 37, 50, 65, 79, 91, 109, 150, 165. També és possible arribar a la Plaça Espanya mitjançant el sistema de Ferrocarrils Catalans amb les línies S8S33R6R5 i S4. També pots arribar en cotxe, tot i que potser trobes molta dificultat a l’hora d’aparcar. Pots comprar les entrades directament a la mateixa pàgina web i pots entrar menjar de casa, sempre que els coberts que utilitzis siguin de plàstic, però també hi ha una important oferta gastronòmica i de restauració, no només al recinte, sinó també a la zona en general. La 37 Còmic de Barcelona oferirà, entre altres coses, diferents activitats, exposicions i tallers per a totes les edats, a més de rebre els millors autors de còmics del món. També podràs veure les novetats editorials més interessants i els seus autors podran firmar-te els exemplars.

Ja has anat a alguna edició del Saló del Còmic de Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari