blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Informació sobre el lloguer de pisos

Les zones de Barcelona amb els lloguers més baixos per viure

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Llogar un pis s’ha convertit en una odissea per a moltes persones, sobretot a causa dels alts preus a les capitals de província. Barcelona és una de les ciutats amb els lloguers més alts del país, i moltes persones es veuen obligades a marxar a altres àrees lluny del nucli urbà per poder accedir a lloguers més assequibles. Actualment els lloguers a la capital catalana estan en una mitjana de 1000 euros al mes, el que fa que molts mileuristes, la meitat dels barcelonins, hagin de compartir pis o seguir vivint a casa dels seus pares. Avui, en aquest article de ShBarcelona parlem de les zones de la Ciutat Comtal més econòmiques per a llogar un pis, per a que puguis trobar la millor opció a l’hora de viure a Barcelona.

Article relacionat: 5 consells per facilitar-te la mudança

Lloguers econòmics a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Els lloguers a Barcelona estan pels núvols, és una cosa que moltes persones diuen i no estan equivocades. Però hi ha zones de la Ciutat Comtal on els lloguers són més baixos i potser no cal que marxis a altres poblacions de la província de Barcelona per poder viure amb una certa tranquil·litat econòmica. Hi ha barris que històricament han estat més econòmics que altres, tant a l’hora de llogar com de comprar un immoble. En general, els barris més allunyats del centre o amb pitjors comunicacions amb la zona central, són els més econòmics, tot i que hi ha excepcions. Per districtes, Nou Barris és un dels més econòmics, juntament amb Sant Andreu, algunes zones de Sant Martí, Sants-Montjuïc i Horta-Guinardó. Per contra, els districtes de Sarrià-Sant Gervasi, Eixample, Gràcia, Ciutat Vella i Les Corts són els més cars. Per barris, els més econòmics són Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona, Les Roquetes, Trinitat Nova o el Carmel.

Article relacionat: És moment d’invertir en béns immobles?

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Un dels problemes a l’hora de buscar un pis de lloguer, afegits als alts preus de l’habitatge, és la manca d’oferta en comparació a la gran demanda. Això provoca que, evidentment, el preu segueixi en augment, i que els requisits per accedir als pisos de lloguer siguin molt restrictius. De tota manera, és important valorar altres possibilitats, com compartir pis o llogar una habitació, cosa cada cop més comuna, més enllà dels famosos pisos d’estudiants. Els últims anys, professionals, separats o divorciats estan apuntant-se a l’opció de compartir pis amb altres persones en situacions similars, cosa que abans era menys comú. En definitiva, trobar un pis econòmic, ampli i a zona cèntrica és molt complicat, però si ens allunyem del centre, pot ser més o menys assumible. De tota manera, sempre pots posar-te en contacte amb els nostres assessors de ShBarcelona de lloguers de llarga estada perquè t’ajudin a trobar el lloguer més adequat per les teves necessitats i possibilitats econòmiques. El nostre consell és que no et rendeixis, que no deixis de buscar i et donis pressa en cas de trobar alguna cosa que et resulti satisfactori.

Vius a un pis de lloguer a Barcelona? Què et sembla aquesta situació?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari