blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Informació sobre el lloguer de pisos

Prepara la teva llar per a llogar-la

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

En molts casos, les persones es troben amb cases o pisos que solen procedir d’herències, i no saben què fer amb elles. El més habitual, i en el que primer es pensa, és a treure-li rendiment, ja sigui venent-la o bé llogant-la. Actualment el mercat immobiliari està en auge i és molt interessant valorar l’opció de llogar un immoble pel gran rendiment que pot aportar-nos, sobretot a les grans ciutats i capitals de província i, especialment, en urbs com Barcelona i Madrid. Si bé és cert que els pisos de lloguer actualment estan molt buscats i no és gens complicat llogar-los, aquests han de tenir una sèrie de condicions perquè puguin llogar ràpidament i per quotes més altes. Des de ShBarcelona us parlem de com posar a punt una casa per llogar-la i que us sigui així més fàcil i rendible.

Article relacionat: És moment d’invertir en béns immobles?

El pis de lloguer perfecte

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Tot i que hi ha una gran demanda de pisos de lloguer en l’actualitat, en especial a la ciutat de Barcelona, ​​el cert és que un pis en males condicions costarà molt més de llogar o, en cas de fer-ho, el més probable és que l’amo es vegi en la necessitat d’abaixar el preu, ja que l’arrendador haurà de solucionar certs problemes i adequar l’habitatge per a la seva habitabilitat. És important, primerament, pintar les parets, que solen tacar-se i desgastar-se sovint a causa de la humitat de condensació i al pas del temps. Això li donarà un aspecte més alegre i net a la llar. És aconsellable optar per colors neutres, on els diferents tons de blanc són els més adequats. També cal intentar eliminar les taques d’humitat que es generen habitualment a les zones amb més humitat, com la dutxa i la pica, aplicant silicona i netejant les juntes de les rajoles que s’han ennegrit. Elements que s’utilitzen molt, com la pica, la campana extractora o la dutxa, han d’estar en bon estat, ja que, en cas contrari, això donarà mala imatge i pot tirar enrere a més d’un llogater.

Article relacionat: Botigues de decoració assequibles a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

És recomanable inspeccionar les instal·lacions perquè els futurs arrendataris no tinguin problemes o inconvenients d’últim moment. Revisar el bon funcionament de les cisternes, dels desguassos o de la instal·lació elèctrica, canviar els interruptors i endolls, abrillantar el terra o apunyalar i envernissar el parquet, faran que el pis llueixi més modern i eficient, ja que, si l’inquilí té problemes, reclamarà la reparació al propietari, de manera que abans o després aquest haurà d’arreglar el que no funcioni correctament. A més, revisar que hi hagi un correcte aïllament al pis ens ajudarà a estalviar molts diners en subministraments, la qual cosa ens interessarà a la llarga. Si el pis té mobles, l’ideal és que siguin el més senzill i moderns possible, còmodes i nets. Si cal, és molt útil canviar la tapisseria d’un sofà o pintar algun armari o còmoda que estiguin danyats, ja que donarà una sensació de neteja que el possible inquilí agrairà. No cal que el mobiliari sigui car, l’ideal és que sigui còmode, estigui net i reparat en cas que estigui danyat, i que sigui funcional.

Ens dónes més consells per a preparar una llar per a posar-la en lloguer?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari