blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Instal·lar-se

5 consells per facilitar-te la mudança

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Cada vegada que fem una mudança solem portar-nos les mans al cap per tot el que hem de fer i les molèsties que comporta traslladar-nos de lloc de residència. Tot i que intentem ser metòdics i disciplinats amb el ritme i les coses que anem embalant per portar-les a la nostra nova llar, la veritat és que és molt complicat que aquest procés no ens generi moltes incomoditats i estrès. Per aquest motiu, en aquest article de ShBarcelona volem donar-vos 5 consells per a una mudança fàcil que no us compliqui massa la vida, atents!.

Article relacionat: Què fer si em vull mudar a Barcelona

Simplifica la teva mudança amb aquests consells

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si t’has de mudar i tens grans maldecaps només de pensar en tot el que et queda per fer, no et preocupis. Si segueixes aquests 5 consells, podràs gaudir d’una mudança tranquil·la, productiva i senzilla. El primer pas, el més important és l’organització. Com tot a la vida, les coses no es poden fer sense pensar i sense cap ordre, ja que això pot comportar-nos el doble de feina. El primer que has de fer és aprofitar aquesta circumstància per fer neteja de coses supèrflues que ja no necessites. D’aquesta manera la mudança serà més lleugera i tindràs menys coses que embalar, carregar i desembalar. La següent norma és la practicitat. Una altra cosa que pots fer és protegir els mobles sense treure coses que no pesin del seu interior, com roba, per exemple. D’aquesta manera, quan arribis a la nova llar, el tindràs ja en el lloc que li correspon i estalviaràs temps en guardar coses en caixes i desembalar-les quan arribis. També és molt útil la simplicitat a l’hora de fer la mudança. Guardar les coses toves i sense risc a què puguin danyar-se, com roba o materials tèxtils de diferent índole, en bosses d’escombraries pot ser molt útil. El motiu és que d’aquesta manera podràs introduir-les més fàcilment entre els buits que deixen les mobles a la furgoneta i optimitzaràs l’espai per no haver de fer diversos viatges.

Article relacionat: És moment d’invertir en béns immobles?

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Un altre dels consells té a veure amb la previsió. Si et mudes de la teva antiga llar a una nova, és important que siguis previngut i et plantegis amb temps els proveïdors de servei contractaràs. Hi ha plataformes que poden ser-te de gran ajuda en aquests casos, com Compañías de luz, que t’indica tot el que necessites saber sobre el preu de la llum, per exemple. També els professionals de Compañías de luz et poden ajudar a fer el canvi de nom del titular d’algun subministrament, una cosa molt útil. També valora si a la nova zona hi ha una bona cobertura mòbil per plantejar-te, en cas de no disposar-ne, d’una línia fixa. Una altra cosa important per simplificar una mudança és l’adaptació. Un cop t’has mudat és important adaptar-se a la teva nova llar. Per a això, pinta abans de fer el trasllat, si cal, elimina coses que no et siguin útils després de la mudança i pensa seriosament on col·locaràs els mobles, sempre pensant en convertir la teva nova llar en un lloc còmode i agradable per viure.

Ens pots donar més consells per a facilitar una mudança?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari