Les zones de Barcelona amb els lloguers més baixos per viure

Llogar un pis s’ha convertit en una odissea per a moltes persones, sobretot a causa dels alts preus a les capitals de província. Barcelona és una de les ciutats amb els lloguers més alts del país, i moltes persones es veuen obligades a marxar a altres àrees lluny del nucli urbà per poder accedir a lloguers més assequibles. Actualment els lloguers a la capital catalana estan en una mitjana de 1000 euros al mes, el que fa que molts mileuristes, la meitat dels barcelonins, hagin de compartir pis o seguir vivint a casa dels seus pares. Avui, en aquest article de ShBarcelona parlem de les zones de la Ciutat Comtal més econòmiques per a llogar un pis, per a que puguis trobar la millor opció a l’hora de viure a Barcelona.

Article relacionat: 5 consells per facilitar-te la mudança

Lloguers econòmics a Barcelona

Imatge via Pixabay

Els lloguers a Barcelona estan pels núvols, és una cosa que moltes persones diuen i no estan equivocades. Però hi ha zones de la Ciutat Comtal on els lloguers són més baixos i potser no cal que marxis a altres poblacions de la província de Barcelona per poder viure amb una certa tranquil·litat econòmica. Hi ha barris que històricament han estat més econòmics que altres, tant a l’hora de llogar com de comprar un immoble. En general, els barris més allunyats del centre o amb pitjors comunicacions amb la zona central, són els més econòmics, tot i que hi ha excepcions. Per districtes, Nou Barris és un dels més econòmics, juntament amb Sant Andreu, algunes zones de Sant Martí, Sants-Montjuïc i Horta-Guinardó. Per contra, els districtes de Sarrià-Sant Gervasi, Eixample, Gràcia, Ciutat Vella i Les Corts són els més cars. Per barris, els més econòmics són Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona, Les Roquetes, Trinitat Nova o el Carmel.

Article relacionat: És moment d’invertir en béns immobles?

Imatge via Pixabay

Un dels problemes a l’hora de buscar un pis de lloguer, afegits als alts preus de l’habitatge, és la manca d’oferta en comparació a la gran demanda. Això provoca que, evidentment, el preu segueixi en augment, i que els requisits per accedir als pisos de lloguer siguin molt restrictius. De tota manera, és important valorar altres possibilitats, com compartir pis o llogar una habitació, cosa cada cop més comuna, més enllà dels famosos pisos d’estudiants. Els últims anys, professionals, separats o divorciats estan apuntant-se a l’opció de compartir pis amb altres persones en situacions similars, cosa que abans era menys comú. En definitiva, trobar un pis econòmic, ampli i a zona cèntrica és molt complicat, però si ens allunyem del centre, pot ser més o menys assumible. De tota manera, sempre pots posar-te en contacte amb els nostres assessors de ShBarcelona de lloguers de llarga estada perquè t’ajudin a trobar el lloguer més adequat per les teves necessitats i possibilitats econòmiques. El nostre consell és que no et rendeixis, que no deixis de buscar i et donis pressa en cas de trobar alguna cosa que et resulti satisfactori.

Vius a un pis de lloguer a Barcelona? Què et sembla aquesta situació?

5 / 5 ( 2 votes )
Xavi Maldonado

Recent Posts

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

6 dies ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

2 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

4 setmanes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

2 mesos ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago

La plaça Espanya de Barcelona, un passeig recomanable

La Plaça Espanya de Barcelona és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Amb…

2 mesos ago