blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Instal·lar-se

On comprar els millors edredons i nòrdics a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Amb la baixada de les temperatures, una de les coses més agradables que a l’hivern és la d’arraulir-nos sota els nostres edredons i nòrdics en el nostre còmode llit. Les mantes també estan molt bé per a aquesta funció, però amb els nòrdics i els edredons anem un pas més enllà. Amb la temperatura que solem tenir a Barcelona, generalment caracteritzada per uns hiverns suaus, un nòrdic de bona qualitat pot ser suficient per resguardar-nos calentets sota els llençols. Avui, des de ShBarcelona us parlarem d’on podeu trobar edredons i nòrdics de bona qualitat a Barcelona per poder descansar millor durant les fredes nits d’hivern.

Article relacionat: Mantenir la llar calenta a l’hivern

Descansa sota els esponjosos edredons i nòrdics

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Les nits d’hivern ens empenyen a ficar-nos al llit sota diverses mantes per sentir-nos còmodes, però la veritat és que, avui dia, els nòrdics estan guanyant terreny a aquests tèxtils. La comoditat i lleugeresa que ens proporcionen els edredons i els nòrdics els fan més eficients i còmodes a l’hora de descansar sota aquests, per això moltes persones han decidit col·locar aquest tipus de roba de llit a casa seva. Els edredons o nòrdics solen ser llençols que recobreixen un farciment, generalment de plomes, tot i que existeixen d’altres tipus, com a forma de protegir-se del fred. Aquest tipus de roba de llit prové, com el seu propi nom indica, dels països nòrdics i escandinaus, pel que podem dir que el seu poder d’escalfar és de sobrada solvència. Existeixen molts tipus d’edredons i nòrdics al mercat, i les diferències entre ells radiquen bàsicament en el tipus de farciment que disposen. Els farcits de fibra, els més econòmics, són de fàcil rentat a la rentadora domèstica, una cosa molt útil i pràctic a l’hora d’endreçar el tèxtil. Després d’aquest tipus de farciment arribaria el farciment de ploma, una mica més econòmic que el de plomissol i amb més poder calorífic que els de fibra. Està desaconsellat rentar-lo a la rentadora domèstica, de manera que s’ha de dur a la tintoreria. El més calent i de millor qualitat és el de plomissol, lleuger i confortable. És el més car de les tres opcions.

Article relacionat: Tipus de xemeneies per decorar i escalfar la teva llar

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Els nòrdics i edredons compten amb diversos avantatges, entre ells que són molt lleugers i abriguen molt comparats amb les clàssiques mantes de tota la vida. Generen menys al·lèrgies que aquestes, pel que és ideal per a persones amb rinitis al·lèrgica, per exemple. A més, són molt més versàtils que les mantes, ja que podem canviar la funda nòrdica de tant en tant i així modificar l’estil de la roba de llit quan vulguem. Finalment, no tenen preus excessius i podem vestir els nostres llits de manera força assequible. Un dels experts en farcits i fundes nòrdiques és el gegant suec Ikea. Allà hi trobaràs diversos tipus de farcits nòrdics i fundes, per a tots els gustos i butxaques. Una altra botiga on trobarem fundes i farcits nòrdics de gran qualitat és a La Mallorquina, amb una extensa varietat. Si prefereixes comprar en línia, no dubtis a recórrer al gegant Amazon. Allà podràs trobar fundes i farcits nòrdics de tota mena, a preus força assequibles.

I a tu, que t’agrada utilitzar més, nòrdics o les mantes convencionals?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari