blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Instal·lar-se

Prepara la teva llar per a la tardor

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

La tardor s’acosta i amb aquesta, arriben els dies inestables, les pluges, la baixada de temperatures i els vespres arriben més ràpidament. És temps de recolliment i preludi de l’inclement i ombrívol hivern. Però això no té res de dolent, és un moment ideal per a reflexionar, i gaudir de la calor que ens proporciona la nostra llar. Per aquest motiu és important preparar-la per poder passar llargues jornades dins de casa de la manera més còmoda i acollidora. En aquest article de ShBarcelona us parlarem de com preparar la teva llar per a aquesta tardor, no t’ho perdis!

Article relacionat: Com guanyar espai al teu pis

La teva llar més acollidora per a la tardor

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El primer consell que et portem, és fer el canvi d’armari de manera ordenada, ja que donarà lloc a una posterior neteja a fons per eliminar restes de pols i àcars que sorgeixin a causa de la mobilització de les coses emmagatzemades. Per fer el canvi d’armari l’ideal és escollir només el que de veritat ens posarem, per evitar recarregar innecessàriament l’armari. És més còmode utilitzar l’armari quan no està ple i, si ho penses, en la majoria d’ocasions solem utilitzar sempre unes peces específiques de roba i altres no ens les posem mai. També és interessant rescatar els edredons, nòrdics, cobrellits, mantes i catifes que tinguem per casa, ja que ens faran falta. Podem aprofitar per rentar-los o portar-los a la tintoreria i tenir-ho tot net per quan vulguem arraulir-nos sota ells o posar els nostres peus sobre una calenteta catifa.

Després d’això podem fer una neteja a fons de la nostra llar per eliminar qualsevol resta de pols i àcars, que amb el temps més humit de la tardor, poden tornar-se perillós per als al·lèrgics de la casa. També és important recollir els tendals, para-sols o elements per crear ombra a la teva terrassa que puguin fer-se malbé amb la pluja i el mal temps, tenint en compte que l’habitual és que no els necessitis durant els següents mesos. Pots també aprofitar per purgar els radiadors i revisar la caldera per tal de tenir-ho tot a punt per a quan hagis d’encendre la calefacció.

Article relacionat: Per què triar una assegurança de la llar

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per fer que la teva llar sigui més acollidora a la tardor, l’ideal és canviar els tèxtils. Unes cortines més espesses amb colors més intensos tindran una doble funció, mantenir la calor de l’interior i aportar calidesa a l’estança. Combinar les mantes, coixins i catifes d’una habitació amb les cortines també és una idea fantàstica per a aconseguir donar un toc càlid i elegant a la decoració de l’immoble. Els colors neutres combinats amb altres de més càlids, com ara el marró, el carabassa, el bordeus o fins i tot el verd, seran sens dubte un toc ideal per a la tardor. Les mantes de materials suaus i agradables són l’estrella dels sofàs a la tardor i a l’hivern, en els quals poder estirar i refugiar-nos dels dies freds que estan per arribar. A més d’això, poder descansar els peus a una catifa tova és un altre dels plaers de la tardor. Escull ambdues coses de materials naturals, sempre més saludables que els sintètics.

Què et semblen aquests consells per a preparar la  llar per l’arribada de la tardor? Ens dónes algun més?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari