blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Rrecollida “Zoolidària” de joguines

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

A la Ciutat Comtal hi ha una gran conscienciació sobre la solidaritat, i per aquest motiu són diverses les campanyes solidàries amb l’objectiu d’ajudar als més desfavorits. Durant les dates nadalenques aquestes campanyes s’intensifiquen, és el cas de la recollida solidària que organitza el Zoo de Barcelona, i des de ShBarcelona us volem explicar més sobre en què consisteix aquesta amb aquest article.

Article relacionat: Per Nadal regala solidaritat

Recollida de joguines a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Entre el 16 de desembre i el 4 de gener, el Zoològic de Barcelona organitza una recollida solidària de joguines per als nens de famílies necessitades. Durant aquestes dates, tots els nens de fins a 12 anys que portin una joguina per a aquesta acció solidària, podran entrar al Zoològic gratuïtament. Aquesta és una campanya en col·laboració amb la Fundació Pare Manel, que està enfocada a ajudar als Reis Mags a repartir les joguines als nens de famílies en situació de vulnerabilitat. Aquest és el segon any en què el Zoo de Barcelona organitza aquesta campanya, l’any passat la iniciativa va aconseguir recollir 596 joguines, i enguany la durada de la mateixa s’ampliarà una setmana més. La campanya solidària del Zoo es suma a moltes altres que s’encarreguen que els Reis Mags puguin portar calor i il·lusió als més necessitats en aquests dies de celebració. Entre elles destaquen la campanya que cada any duu a terme la Creu Roja, aquest 2013 en col·laboració amb el Palau Robert, que es converteix així en el punt de recollida de joguines per als nens necessitats de tota Catalunya.

Article relacionat: Campanya gran recapte d’aliments

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

En tots els casos, les joguines que es portin han de ser noves, i es recomana que s’escullin les que potenciïn la creativitat i que reflecteixin valors socials educatius, no bèl·liques ni sexistes, i que siguin preferentment jocs cooperatius i col·lectius. Per descomptat, es demana que siguin joguines segures. Hi ha multitud d’iniciatives per tota la ciutat amb aquesta mateixa fi: Hospitals, ONG’s, Associacions i Fundacions es converteixen en punts de recollida als quals pots portar joguines durant aquest període nadalenc perquè cap petit es quedi sense regals el dia de Reis. Des de ShBarcelona t’animem al fet que col·laboris amb alguna d’aquestes campanyes, i si tens algun nen a la família, al fet que aprofiteu l’oportunitat que us ofereix el Zoo d’alhora gaudir i ser solidaris.

Has participat a alguna campanya solidària similar? 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari