blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Viure a Barcelona

Serveis de jardineria a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Tot i que a la capital catalana és estrany tenir un jardí tan gran com per a necessitar un jardiner per a mantenir-lo, a les zones altes de la ciutat hi ha alguns barris plens de cases amb jardins o plantes baixes amb grans patis. Si no som molt destres amb les plantes i en tenim de moltes, podem necessitar els serveis d’un jardiner per poder gaudir d’un jardí net i que no es converteixi en una selva amazònica. Avui, des de ShBarcelona ens dirigim als afortunats que podeu gaudir d’un jardí a la ciutat per si necessiteu els serveis d’un jardiner a casa vostra.

Article relacionat: Sistemes de protecció solar per a les terrasses

Jardiners a domicili a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A algunes persones els hi agrada decorar amb plantes i flors els seus jardins i terrasses, o els seus locals comercials. Aquestes plantes requereixen un exhaustiu manteniment en moltes ocasions, el que implica invertir temps i dedicació. Moltes d’aquestes persones prefereixen destinar els seus recursos a un jardiner, perquè no tenen el temps, les ganes o els coneixements per a mantenir en perfectes condicions els seus jardins, terrasses o patis. Hi ha moltes empreses de jardineria a Barcelona, a més de jardiners autònoms que poden arreglar un jardí a bon preu. Aquí us recomanem algunes d’aquestes empreses perquè els experts facin la feina per tu.

Esverd és una empresa de jardineria de Barcelona que ofereix diferents serveis relacionats amb la jardineria a la ciutat. Aquí podràs sol·licitar un disseny exclusiu per al teu jardí, per a la teva terrassa, o si ho prefereixes la construcció total d’un jardí o terrassa i el manteniment d’aquests. A la seva pàgina web, també indiquen exemples de dissenys de diferents jardins i terrasses que et deixaran amb la boca oberta. Una gran opció per a mantenir una terrassa que sigui l’enveja de tots els veïns. Una altra bona alternativa de contractació de serveis de jardineria a Barcelona és l’empresa Jardins Monés. A Jardins Monés tindràs tots els serveis necessaris per al teu jardí o terrassa, com ara la creació de dissenys de jardins, construcció dels mateixos, manteniment, disseny i decoració de terrasses, construcció i manteniment d’aquestes, instal·lació de sistemes de reg per degoteig o aspersió, poda d’arbres, venda de llenya, col·locació de gespa artificial, de pèrgoles i tarimes, de cobertes vegetals, venda de mobles de jardí i manteniment de piscines.

Article relacionat: Flors típiques de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per últim, us proposem una alternativa també molt interessant que compta també amb molts serveis relacionats amb la jardineria. És el cas de Jiconsa, que podrà dissenyar-vos el vostre jardí, construir-lo i realitzar el manteniment d’aquest, a més de podar arbres en jardins que requereixin professionals per la seva alçada i perillositat, decoracions d’exterior i fins i tot d’instal·lació de sistemes de reg. En Jiconsa són professionals de la jardineria i a la seva pàgina web, podreu gaudir de les seves creacions i dissenys, projectes de jardins i terrasses. Una delícia per a gaudir d’una zona exterior a la teva llar, acurada i ben mantinguda. I és que, amb el meravellós clima que fa a Barcelona, poder gaudir de les terrasses i els jardins privats és una autèntica meravella.

Coneixes altres serveis de jardineria a Barcelona? Recomana’n’s els teus jardiners de confiança!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari