blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

8 coses que no sabies que cobreix la teva assegurança d’inquilí de lloguer

robatori llar per la finestra

Alguna vegada has patit un furt al carrer o a casa? Si la resposta és sí, sabràs la importància que té comptar amb una assegurança d’inquilí en aquests casos. D’alguna manera, suavitza la situació sabent que recuperaràs part del valor econòmic que ja has perdut.

Per desgràcia, tan és si estàs a la teva ciutat o et trobes de viatge a l’estranger, pot passar-te en qualsevol part del món i a qualsevol hora del dia.

  • assegurança de la llar per a propietaris de barcelona

 

Cal destacar que no tot són males notícies. Segons dades del Ministeri d’Interior, durant el primer semestre de 2020 hi ha hagut un descens total del 24,8% en infraccions penals. Concretament, s’han produït un 31,4% menys de robatoris amb violència o intimidació, un 31,1% de robatoris amb força en domicilis i un 44,7% menys de furts.

Bona part d’aquest descens està relacionat amb l’aplicació de l’estat d’alarma que es va decretar el passat mes de març a causa de la pandèmia mundial de Coronavirus.

No obstant, encara que aquesta informació és positiva, continua havent-hi robatoris diàriament a les grans ciutats. Per això és important estar previngut/a i saber amb quines opcions comptem com a inquilins de pisos de lloguer a Barcelona.

En aquest article t’expliquem què cobreix la teva assegurança de llar per inquilins de ShBarcelona, així com el preu i quins passos has de seguir per contractar-lo.

Contracta la teva assegurança ara

mans que envolten figura d'una casa. assegurança d'inquilí

Imatge via Freepik

M’han robat a casa: Què cobreix l’assegurança?

Moltes vegades no contractem assegurances de les nostres pertinences perquè pensem que no cobriran al 100% les nostres necessitats.

Agafant això com a referència, hem creat una assegurança per a inquilins de lloguer. Està especialment pensat per cobrir l’inquilí en cas de trobar-se amb alguna d’aquestes 8 situacions:

1. Robatori o atracament

Si per desgràcia pateixes un robatori a casa, has de saber que amb la teva assegurança d’inquilí tindràs coberts:

  • Objectes personals amb valor de fins a 10.000€
  • Fins a 150€ de diners en efectiu fora de la caixa forta
  • Les teves joies (opcional)

A més a més, si pateixes un atracament fora de casa també et cobreix amb un valor de fins a 1.500€ en els objectes sostrets i fins a 100€ en efectiu.

dona patint robatori a barcelona

Imatge via Freepik

2. Reposició del pany

Si lamentablement el pany del teu pis de lloguer ha estat forçat i han entrat a robar a l’interior, aquesta assegurança et cobreix la reposició del pany sense cap mena de cost.

També s’inclouen la pèrdua i furt de les claus del pis. No està gens malament, veritat?

3. Manyà 24h

Alguna vegada has necessitat un manyà a la nit? Sabràs que no és un servei barat. Tenint això en compte, l’assegurança et proporciona aquest servei les 24h per qualsevol emergència.

 

persona comprovant pany forçat per robatori

Imatge via Unsplash

4. Danys a l’interior del pis

Encara que no acostumem a fer malbé l’interior del pis, poden ocórrer una sèrie d’accidents i imprevistos que ens poden suposar un cost addicional poc desitjat.

Els danys que queden coberts amb aquesta assegurança de llar per a inquilins són: el trencament de miralls i cristalls, fogons, vitroceràmiques i banys.

5. Danys per incendi

Sabies que la gran majoria d’incendis domèstics es produeixen per descuits? Entre les principals causes es troben:

  • Les derivades per aparells electrònics
  • Les cigarretes mal apagades
  • Situar espelmes prop d’una corrent d’aire
  • Deixar-se una paella encesa al foc
  • Utilitzar aparells de calefacció o xemeneies si no s’hi té un manteniment adequat

Bastant comunes, no creus?. Sigui quin sigui el motiu, amb l’assegurança d’inquilins queda cobert.

6. Danys produïts per l’aigua

El sistema d’aigües d’un pis recorre moltes de les habitacions, i, per això, tenir una fuita és més normal del que sembla. A més a més, moltes construccions de Barcelona poden tenir un sistema antic. Assegura totes les reparacions i oblida’t de pagar lampistes!

gat observant gotera d'aigua pica del bany

Imatge via Unsplash

7. Avaria d’equips elèctrics i electrònics

Si tens qualsevol problema amb els equips elèctrics i electrònics del pis, l’assegurança d’inquilins et cobreix fins a 3 hores de mà d’obra i el desplaçament del tècnic/a.

8. Responsabilitat Civil

Encara que aquesta és la part que menys en compte tenim, bàsicament per desconeixement, és una de les més importants.

Que la teva assegurança de llar cobreixi la responsabilitat civil vol dir que qualsevol dany produït a un tercer queda cobert. En el cas de ShBarcelona, cobreix fins a 150.000€.

Article relacionat: Robatoris a casa: segueix aquests 11 consells per evitar-los

Quant val una assegurança de llar d’inquilins?

El preu varia en funció de la teva estada a la ciutat, ja que no pagaràs el mateix per 3 mesos a Barcelona que per un any sencer. T’ho desglossem a continuació:

Preu fix De 3 a 6 mesos De 7 a 9 mesos De 10 a 12 mesos
70€ 85€ 100€

Contractar l’assegurança de llar per inquilins

Després de llegir tot el que cobreix una assegurança d’inquilins de lloguer, continues pensant que no la necessites?

Més val ser previngut/a i tenir un suport davant de qualsevol mena d’accident. Per sort, i com ja has llegit, cobreix robatoris dins i fora de casa, així com diversos incidents domèstics.

Si t’has decidit a fer el pas, o almenys informar-te, només has de posar-te en contacte amb el nostre departament especialitzat en assegurances.

Contracta aquí la teva assegurança d’inquilí

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari