Assegurances per els seus pisos a Barcelona

Potser perquè mai esperem que es produeixi un sinistre és fàcil no dedicar el temps necessari a prevenir els riscs associats als immobles. Tampoc hi ajuda que les condicions generals i particulars –lletra petita- de les pòlisses d’assegurances sigui tan i tan enrevessada.

En la contractació d’assegurances és important apuntar que:
- Quan sol·licitem una hipoteca, algunes entitats bancàries ens suggereixen, inclús ens obliguen, a subscriure una assegurança que, en la majoria d’ocasions, no ens proporcionarà les cobertures necessàries,
- En altres casos es contracten cobertures ja assegurades per la comunitat de propietaris, duplicant en alguns casos la prima a pagar sense obtenir res a canvi,
- Quan el destí de l’habitatge és el “lloguer” ha de fer-se constar, així com també si es lloga amb o sense mobles. En cas de sinistre, la companyia podrà rebutjar el pagament del mateix si no se n’ha especificat el destí,
- Per evitar sorpreses desagradables quan sobrevé un sinistre és de suma importància evitar la figura de la “infraassegurança” i l’aplicació de la “regla proporcional”,
- etc.

Sense allargar-nos en més consideracions, ja podem percebre que la contractació de les assegurances no és tan senzilla. El nostre expert en assegurances l’assessorarà en la contractació de la modalitat adequada i li gestionarà qualsevol possible sinistre informant-lo en tot moment de la situació del mateix.

Per qualsevol assumpte relacionat amb “assegurances” pot posar-se en contacte amb el seu gestor personal o bé directament amb el nostre expert en assegurances.

Contacte
LA NOSTRA GARANTIA
Foto

PROTECCIÓ

Amb una assegurança i les garanties que van amb ell, està cobert i no corre cap risc quan llogui el seu pis moblat o no.

Llegir més
Llegir menys
Foto

PRÁCTIC

ShBarcelona li facilita la vida amb el seu pis a Barcelona perquè ens encarreguem de tot: assegurança i lloguer, no necessita multiplicar els contactes.

Llegir més
Llegir menys
Foto

AGÈNCIA RECONEGUDA

Fundada el 2000, ShBarcelona és part d'Apartur, del Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària i també del d'Administradors de Finques de Barcelona. Totes aquestes institucions i aquests organismes públics avalen la nostra gestió i bon fer.

Llegir més
Llegir menys
 
El nostre equip
Contacte
Els camps marcats amb * són obligatoris.
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web.