Serveis d'assegurances per a Propietaris de pisos i cases

SERVEIS GENERALS, ESSENCIALS PERQUÈ LA SEVA PROPIETAT ES LLOGUI SENSE INCIDÈNCIES

L'equip del departament de Serveis Generals està format per personal experimentat per a assegurar que la seva propietat es llogui sense incidències. La nostra funció consisteix en que l'arrendador s'oblidi de les gestions relacionades amb el manteniment i protecció de l'immoble.

Aquest servei té per objecte garantir la comoditat i el benestar d'inquilins i propietaris durant tot el temps que durin els arrendaments.

Sempre al servei de l'arrendador, els equips asseguren les gestions pròpies d'un lloguer turístic o de curta o llarga estada: neteja dels apartaments, manteniment de les instal·lacions i gestió de les contingències a través del servei integrat d'Assegurances de ShBarcelona.

L'equip està en contacte permanent amb la resta dels departaments de ShBarcelona per a assegurar que totes les gestions necessàries es realitzen de forma ràpida i eficient pel nostre personal expert en diferents àrees, i així evitar que el propietari se n’hagi d'ocupar.

Cura, manteniment i protecció

NETEJA

La neteja i l'estat general d'un pis són una cosa molt important per a la comoditat de tots els inquilins, per tant, des de Serveis Generals es proporciona un servei de neteja integral i professional amb personal qualificat i experimentat.

Aquests professionals són veritables experts en neteja i ordre. Estan especialitzats en el manteniment i cura d'interiors.

Cada espai d'un habitatge compta amb una llista completa de tasques de cura, neteja i manteniment als quals es dona una atenció acurada, fins a l'últim detall.

Manteniment

Tot tipus d'immobles, independentment del seu any de construcció, necessiten un manteniment específic de les instal·lacions, perquè tot estigui perfecte quan arribi l'inquilí i durant la seva estada.

El nostre equip de tècnics experimentats s'encarrega de la gestió de qualsevol incidència tècnica relacionada amb l'ús normal d'un habitatge.

Els nostres professionals gestionen el manteniment general de l'habitatge, la reparació, la logística, el seguiment i la recepció de mobles o electrodomèstics que puguin necessitar els apartaments.

Assegurances

A petició dels nostres clients i amb l'objectiu constant de simplificar i facilitar qualsevol tràmit, ShBarcelona ha optat per integrar un servei d'Assegurances, en col·laboració amb Catalana Occidente, per a donar cobertura als propietaris davant de qualsevol contingència.

D'aquesta forma el client no necessita realitzar cap gestió, ShBarcelona les realitza directament des de les seves oficines. Una vegada detectat l'incident, el nostre expert en Assegurances de ShBarcelona treballa amb la finalitat de crear la solució més adient al més aviat possible.

Cada client de ShBarcelona, podrà sol·licitar un assessorament gratuït sobre les pòlisses d'assegurança que té a la seva disposició.
 
El nostre equip
Contacte
Els camps marcats amb * són obligatoris.