blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Desplaçar-se

Com arribar a l’aeroport de Barcelona amb el transport públic

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Arribar a l’aeroport de Barcelona des de la Ciutat Comtal, o al contrari, és molt senzill, i podràs triar entre diverses maneres de fer-ho, des del cotxe privat, passant pel transport públic. Avui, en aquest article de ShBarcelona volem centrar-nos en com podeu arribar a l’aeroport de Barcelona en transport públic des del centre de la ciutat, perquè no hàgiu de dependre de familiars o amics a l’hora de desplaçar-vos allà quan aneu o torneu de viatge.

Article relacionat: Aeroport de Barcelona El Prat

Desplaça’t a l’aeroport amb el transport públic

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’aeroport de Barcelona és un dels aeroports amb major trànsit aeri d’Espanya, per darrere del de Madrid. Milions de passatgers el freqüenten diàriament, siguin turistes, habitants de la ciutat o de la comunitat autònoma. Fa relativament poc temps s’ha canviat el nom de les instal·lacions, no sense certa polèmica, a Aeroport Josep Terradellas Barcelona – El Prat. L’aeroport està situat entre els termes municipals del Prat, Viladecans i Sant Boi de Llobregat, totes elles localitats pertanyents a la comarca del Baix Llobregat, a la província de Barcelona. Es troba concretament a uns 19 km del centre de la ciutat de Barcelona. Per arribar a l’aeroport des de Barcelona, ​​pots fer-ho a través diversos mitjans de transport, ja siguin privats o públics, i us parlarem d’aquests últims, els quals us especificarem a continuació. En primer lloc parlarem del tren. L’aeroport de Barcelona està connectat amb la Ciutat Comtal a través de la línia R4 de Rodalies de RENFE. Aquesta línia té parada a diverses zones de la capital catalana, com l’Estació de Sants i la parada de tren de Passeig de Gràcia, entre d’altres. Els trens tenen una freqüència de 30 minuts i arriben directament a la Terminal 2 de l’aeroport.

Article relacionat: Guardar l’equipatge per hores a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una altra forma d’arribar a l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona – el Prat és per mitjà de l’autobús. Concretament hi ha 6 línies d’autobús, 3 diürnes i 3 nocturnes que et portaran a l’aeroport. Les línies diürnes són la 46, que s’agafa a la plaça d’Espanya de Barcelona i que uneix aquesta amb les terminals T1 i T2. D’altra banda, la línia A1, que comunica la plaça de Catalunya amb la Terminal T1 i la línia A2, que uneix la Plaça Catalunya i la Terminal T2, són la resta de línies diürnes disponibles per accedir a l’aeroport. Pel que fa a línies nocturnes, dues d’elles uneixen la Plaça Catalunya amb les diferents terminals. La línia N16, que et deixa a la T2 i la N17, que et portarà a la T1. Finalment, també està disponible la N17 des de la Ronda Universitat fins a les dues terminals, T1 i T2. El metro, d’altra banda, disposa de la línia 9 que uneix la Ciutat Comtal amb la terminal T1 de l’aeroport, oberta recentment i en la qual queden algunes modificacions per millorar l’experiència del passatger, com finalitzar la línia que el connectarà amb la terminal T2 directament. Finalment, el servei de taxi és també molt important per als desplaçaments entre aeroport i la Ciutat Comtal. En el moment d’escriure aquest article, Uber i Cabify no tenen presència a Barcelona per discrepàncies en la regulació de la seva activitat.

Quin mitjà de transport sols utilitzar tu per a desplaçar-te a l’aeroport de Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari