blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Festes tradicionals

Com celebrar l’Any Nou 2020 a Barcelona

Focs artificials sobre una ciutat
Escrit per Xavi Maldonado

No necessites viatjar fins al Times Square de Nova York per celebrar amb magnificència l’any nou. La veritat és que Barcelona disposa de tots els al·licients necessaris per passar una vetllada excepcional carregada de sorpreses inimaginables.

Si ja gaudeixes de la vida a la ciutat amb un pis de lloguer a Barcelona, o si penses passar el cap d’any a la Ciutat Comtal, pren nota d’aquestes idees que et portem en aquest article de ShBarcelona per celebrar l’any nou 2020 als diferents barris de la ciutat.

Article relacionat: Les millors discoteques de Barcelona

Idees per celebrar l’any nou 2020 a Barcelona per barris

Una festa única a Montjuïc

Copes de cava per celebrar el 31 de desembre

Imatge via Pixabay

A Barcelona se celebra el cap d’any a la font de Montjuïc, al Poble-sec, des del 2013.

La prèvia del Show comença a partir de les 21.30 hores amb un espectacle increïble que té lloc a la Font Màgica de Montjuïc.

Després, a partir de les 23.45 hores, els focs artificials seran un dels protagonistes d’aquest espectacle meravellós d’arts escèniques, per acabar menjant el raïm al so de les 12 campanades de les 0.00 hores.

Després d’aquest esdeveniment màgic, el millor és traslladar-se a una discoteca o local per seguir la festa.

En aquest sentit, us recomanem el Poble Espanyol, un museu arquitectònic situat a plena muntanya de Montjuïc que et proporcionarà el millor ambient i la millor diversió, gràcies als seus 3 espais i al seu bon preu. La festa començarà a les 22.30 hores i continuarà fins a les 6 del matí.

Participa en el recorregut especial de la Cursa dels Nassos

El pròxim dia 31 de desembre tindrà lloc al voltant de les 17.30 hores, l’anomenada Cursa dels Nassos, un recorregut de 10 quilòmetres que tindrà com a recorregut algun dels llocs més emblemàtics de Barcelona.

Tots aquells que desitgin participar hauran de ser majors de 16 anys i passar per una inscripció prèvia. Sens dubte, es tracta d’acomiadar el 2019 de la manera més saludable possible. Vols batre la teva pròpia marca? Passa pel barri de Poblenou.

La primera capbussada de l’any a la platja de Sant Sebastià (Barceloneta)

Es tracta d’una tradició molt especial que se celebra a Barcelona des de l’any 1996. Consisteix a donar-se una capbussada per rebre el nou any a la platja de Sant Sebastià de la Ciutat Comtal.

Les persones interessades a banyar-se a la platja s’hauran de reunir el pròxim 1 de gener, a les 12 del matí, davant del Club Natació Atlètic Barcelona (metro Línia 4). Al barri de la Barceloneta.

Article relacionat: Cap d’any a Barcelona

Gaudeix de la Ciutat Màgica a la Plaça de Catalunya

Sopar de cap d'any a un restaurant

Imatge via Pixabay

Del 20 al 31 de desembre, la plaça de Catalunya, a l’Eixample, es convertirà en un complex molt especial per celebrar el Nadal i rebre l’any que entra amb un enorme somriure.

Durant aquests dies tindran lloc diversos esdeveniments en forma de balls, fires, activitats infantils, esports, jocs, nadales, personatges gegants i molt més. Dóna un cop d’ull a la seva programació a la pàgina web de Barcelona.cat i no et perdis el seu gran desplegament de mitjans.

Concert de carilló al Barri Gòtic

El primer diumenge de cada mes és possible assistir gratuïtament als concerts de carillons del Palau de la Generalitat.

Si passes pel barri Gòtic no et pots perdre els concerts mensuals que porta a terme Anna Maria Reverté a l’interior del Pati dels Tarongers.

El programa està dotat de composicions clàssiques i populars que poden variar segons el mes, encara que en dates assenyalades com el pròxim 5 de gener tenen lloc actuacions molt especials.

Quins altres plans per celebrar cap d’any a Barcelona ens recomanes?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari