blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Escapades per Setmana Santa

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Les vacances de Setmana Santa són tradicionalment unes dates ideals per a fer escapada. Els motius són variats, ja que el bon temps sol acompanyar aquests dies tan especials i ja tenim ganes de gaudir de les jornades més llargues i agradables, després d’haver passat l’hivern. D’altra banda, en tractar-se de pocs dies, és més fàcil escollir un destí i desconnectar. I, a més, són una magnífica oportunitat per fer una visita a aquest lloc desconegut o aquell indret que t’agradaria conèixer millor. Avui, des de ShBarcelona us portem aquest article on us donem algunes idees per fer una escapada en Setmana Santa.

Article relacionat: Hotels per a gaudir d’una escapada a la Cerdanya

Idees per a desconnectar durant aquesta Setmana Santa

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Catalunya és una comunitat autònoma molt diversa i plena de llocs increïbles. Des de la meravellosa Costa Brava, amb les seves platges salvatges i les seves aigües refrescants, passant per la zona volcànica de la Garrotxa, amb una esplèndida oferta gastronòmica, la bellesa que ens ofereix la Cerdanya, amb els seus tranquils paratges, l’oferta vinícola del Penedès, els bucòlics i exclusius paisatges de la Vall d’Aran, la cosmopolita ciutat de Barcelona, ​​les boniques i càlides platges de la Costa Daurada, els vestigis romans de Tarragona o la vasta varietat d’aus que habiten al Delta de l’Ebre. Són moltes les coses que es poden fer a Catalunya, i els plans són infinits. Aquests dies de Setmana Santa, per tant, són ideals per a, per exemple, passar uns dies a la Cerdanya. Aquesta comarca es reparteix entre les províncies de Girona i Lleida i la seva capital és la pintoresca població de Puigcerdà. En aquest enclavament, situat entre muntanyes, en una vall amb un clima especial, i la principal font d’ingressos és el turisme d’hivern, pel que podràs trobar diverses pistes d’esquí de les més populars del país, molt freqüentades pels barcelonins. La proximitat de la Vall d’Aran amb la Ciutat Comtal, gràcies al túnel del Cadí que travessa la serra homònima, fan que els esquiadors puguin arribar a pistes en poc més de 2 hores des de la capital catalana.

Article relacionat: Escapades ideals per als ponts de desembre a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La Costa Brava és una de les zones més visitades per turistes, tant nacionals com internacionals. Els diferents pobles costaners són ideals per si mateixos i cada un té el seu propi encant. Per exemple, si el que ens ve de gust és anar de compres després de donar-nos un bany a les meravelloses aigües d’aquesta zona, podem deixar-nos caure per Platja d’Aro, un bell poble molt turístic ple de botigues, restaurants, cocteleries i zones de jocs per als nens. Ideal per passar una tarda inoblidable i animada. Als 80 i 90 Platja d’Aro era un dels pobles més xic de la costa catalana i, tot i que ara ha perdut part d’aquest glamur, segueix mantenint un encant molt especial. Una altra zona ideal per desconnectar és la de l’Empordà. Aquestes comarques de Girona es divideixen entre Baix i Alt Empordà i estan plenes de pobles veritablement encantadors, amb cases de pedra reformades amb gust i un aire especial que mai oblidaràs. Si busques pau, història i una excel·lent gastronomia, qualsevol poble de l’Empordà et proporcionarà això i molt més.

Explica’n’s com passaràs tu la Setmana Santa als comentaris!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari