blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els barris de Barcelona

Les millors zones de Barcelona per llogar

Vista aèria d'un parc a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Llogar un pis a Barcelona no és feina fàcil els últims temps. Els preus són alts comparats amb el nivell de vida i els sous dels barcelonins, però això segurament ja ho sabràs. Avui, en aquest article us volem parlar dels millors barris per llogar un pis a la Ciutat Comtal, sigui pels seus preus o per les seves qualitats i serveis a la zona.

Si estàs pensant a llogar un pis a la capital catalana, no et perdis aquest article de ShBarcelona on et proposem algunes de les millors zones on pots llogar un bon pis i a preus raonables.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per viure

Els millors barris per llogar a Barcelona

El Guinardó

Arquitectura modernista a Barcelona

Imatge via Pixabay

El barri del Guinardó és un barri tranquil però amb tots els serveis a mà. Tot i que no es troba a prop del centre, està bastant ben comunicat amb diferents zones de la ciutat, inclòs el cor barceloní, amb els sistemes de metro i autobús.

Està situat a la part alta de la ciutat, limitant amb el districte de Gràcia, el de Sant Martí i el de Nou Barris. El Guinardó compta, al seu torn, amb moltes zones verdes, entre les quals destaquen el parc del Guinardó, una extensa massa forestal que pràcticament limita amb el parc més conegut de la Ciutat Comtal, el parc Güell.

Els preus dels pisos en aquesta zona són força assequibles comparats amb altres zones de la ciutat, però aquest no és el seu únic avantatge. En trobar-se en un barri alt, molts d’aquests pisos disposen d’unes vistes privilegiades a la ciutat, el que els fan molt atractius per a moltes persones que busquen un habitatge amb vistes.

El Coll

El Coll és un barri, pertanyent al districte de Gràcia, que limita amb els barris de Vallcarca, el Carmel i la Salut. Es tracta d’un barri ben comunicat amb altres zones de Barcelona i relativament proper al seu veí de districte, la Vila de Gràcia, on podràs trobar una gran oferta comercial i de restauració.

El barri del Coll és tranquil i segur, amb poca oferta comercial, però amb els serveis bàsics. El flanquegen dos grans i populars parcs urbans, el turístic parc Güell i el parc de la Creueta del Coll, una bella i àmplia zona forestal.

Els preus dels pisos són bastant econòmics comparats amb els que trobem al districte de Gràcia i és possible trobar una gran varietat de tipologies d’immobles, des de cases entre mitgeres, estudis, pisos més amplis, dúplex, lofts, àtics i baixos habilitats com a habitatge.

Article relacionat: Les zones de Barcelona amb els lloguers més baixos per viure

El Putxet

Bloc de pisos a un dels barris de la Ciutat Comtal

Imatge via Pixabay

El barri del Putxet és un barri situat al districte noble de Barcelona, Sarrià-Sant Gervasi. Es tracta d’un barri tranquil i segur, amb diferents zones comercials i àrees verdes amb excel·lents vistes, com el parc del Putxet.

Al barri podem trobar zones molt tranquil·les, on fins i tot sembla que ens trobem a una zona residencial, i altres amb una àmplia oferta comercial i de restauració.

El barri del Putxet té uns preus bastant elevats, però és, al seu torn, és la zona més econòmica del districte. Aquí és possible trobar pisos de prou qualitat a preus més raonables que en barris com Sarrià o Sant Gervasi.

Quines altres zones de Barcelona ens aconselles per a llogar un pis?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari