blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

On allotjar-se al Gaixample de Barcelona?

Bandera col·lectiu LGTBI onejant al carrer.
Escrit per Xavi Maldonado

El Gaixample és una zona situada al districte de l’Eixample que es caracteritza per oferir una excel·lent oferta gastronòmica, hotelera, de serveis i d’oci gai-friendly. S’ha convertit en una icona urbanita per a aquest col·lectiu, en concret per a un sector amb cert poder adquisitiu, ja que els serveis que s’ofereixen solen ser exclusius i de gran qualitat.

A més, els empresaris d’aquesta zona de Barcelona solen organitzar esdeveniments multitudinaris, coneguts arreu d’Europa i gran part del món, destinats a fer més visible aquest col·lectiu, i promoure la tolerància amb totes les orientacions sexuals. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de les millors opcions on allotjar-se al Gaixample.

Article relacionat: El Gaixample de Barcelona

Possibilitats d’allotjament al Gaixample de Barcelona

Parella homosexual gaudint de la terrassa

Imatge via Pixabay

El Gaixample és el nom que se li ha donat al centre de l’Eixample, on, des de finals de segle XX, han anat proliferant els comerços, bars i locals d’oci destinats al col·lectiu homosexual.

El Gaixample està situat entre els carrers de Balmes, Gran Via de les Corts Catalanes, Comte d’Urgell i el carrer d’Aragó.

Aquí podem trobar, a més de comerços especialitzats, botigues de moda, restaurants i locals d’oci nocturn orientats al públic homosexual, hotels, spas, saunes, o allotjaments turístics destinats principalment a aquest col·lectiu i, referent a això, l’any 2003 es va inaugurar el primer hotel gai heterofriendly del món.

La zona s’ha convertit també en un dels focus d’atracció de turisme gai a Barcelona, sobretot en el que a oci i locals nocturns es refereix. Per aquest motiu hi ha moltes alternatives per allotjar-se en aquesta àrea de la capital catalana. Analitzarem algunes d’elles:

Allotjaments turístics

Els allotjaments turístics són una de les alternatives que ofereix Barcelona, i de les que més han crescut i millors característiques ofereixen. Hi trobaràs preus per a tots els públics i per a totes les butxaques. A la zona del gaixample hi ha molts apartaments d’aquesta mena.

Generalment, a aquesta part de l’Eixample, els immobles solen ser amplis, amb sostres alts i molt lluminosos, amb dissenys elegants.

Els allotjaments turístics compten amb molts avantatges: aporten intimitat, comoditat i exclusivitat, la immersió a la ciutat és més real, possibilitant conèixer persones locals que ens ajudin a conèixer d’una manera més realista la ciutat, a més de disposar de preus competitius.

Pots veure alguns dels nostres apartaments turístics al Gaixample per fer-te una idea de tots els serveis que ofereixen.

Article relacionat: Gay Pride 2019

Hotels

Axel Hotel Barcelona

Detall d'aigua i set de té a un hotel.

Imatge via Pixabay

L’Axel Hotel Barcelona està situat a ple cor del Gaixample i envoltat dels establiments més cool de la ciutat. Aquí podràs allotjar-te a un hotel amb estil, amb acabats de disseny, molt confortable, amb un ambient cosmopolita i una excel·lent relació qualitat-preu.

Aquest hotel gai heterofriendly és urbà, trendy i divertit i ofereix una gran varietat de serveis exclusius.

The Corner Hotel

The Corner Hotel és el resultat de la rehabilitació d’un dels edificis més representatius de l’Eixample, sobri i elegant, en definitiva, un hotel modern, proper i confortable.

L’hotel combina materials nobles amb elements actuals per aconseguir un disseny urbà, cosmopolita que submergeix a client en la mateixa essència de la ciutat en la qual es troba, un espai amable, funcional i acollidor per descansar després de gaudir d’un dia de compres, de museus, de terrasses o de negocis.

Coneixes la zona del Gaixample de Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari