blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Viure a Barcelona

Prepara la teva llar pel Nadal

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

La decoració d’una llar diu molt de nosaltres, ja que mostra la nostra personalitat i els nostres gustos, una cosa molt pròpia que demostra del que volem envoltar-nos i la nostra manera de viure. Igual que nosaltres ens vestim de forma especial per a ocasions excepcionals, com en casaments, batejos, o un sopars de Cap d’Any, també és bonic i alegre decorar la nostra casa per a esdeveniments especials. Un d’ells és, sens dubte, el Nadal. Per això, avui des de ShBarcelona us parlem de com podeu posar a punt casa vostra per aquestes festes de Nadal.

Article relacionat: Botigues de decoració assequibles a Barcelona

 Vesteix de gala la teva llar pel Nadal

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A gairebé tothom li agrada decorar la seva llar durant les festes de Nadal. Bé, és possible que hi hagi persones a qui no els agradi però, sobretot famílies amb nen els hi encanta adornar la casa per aquestes festes, i tenir la decoració a punt quan la família està a punt d’arribar per reunir-se, en els interminables tiberis que ens fan guanyar algun quilet de més. Decorar la llar és com vestir-se, com comentàvem al principi d’aquest article, per tant, és important seguir els teus gustos perquè en cas contrari no et sentiràs còmode / a. No recarreguis l’espai si t’agrada l’estil minimalista, intenta seguir un patró que combini amb el tipus de decoració de la teva llar. En primer lloc és interessant que pensis en els colors que vols ressaltar com a to principal. Si t’agrada el tradicional i un cert toc rústic, pots optar pel vermell, els teixits de llana i punt, i els detalls inspirats en els animals i personatges fantàstics típics del Nadal. Per contra, si us agrada més la sobrietat i l’elegància, donant un toc de distinció a la decoració nadalenca, teniu dos colors molt interessants, el platejat i el daurat.

Article relacionat: Mercats nadalencs a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

T’aconsellem que un dels colors escollits sigui el principal i, si bé es poden combinar amb els altres dos, cal fer-ho amb cura perquè la decoració no sembli un desastre. D’altra banda, l’arbre de Nadal no pot faltar en la decoració de la teva llar, però hi ha diferents tipus, i per a tots els gustos. El típic arbre verd és el més clàssic i pot ser natural o sintètic. Existeixen també arbres sintètics blancs, simulant que estan nevats, i les mides també varien, des de grans avets fins a petits arbres de fantasia que es col·loquen damunt d’un moble. Els llums de colors també són imprescindibles, es poden col·locar en diverses zones de la casa, com les finestres, al balcó o a la terrassa, penjades de la paret o fins i tot dins d’un recipient de vidre, per exemple. Els tèxtils amb motius nadalencs o amb tonalitats i textures especials, com el vellut, són ideals per posar la cirereta del pastís a la decoració nadalenca. És el cas de fundes de coixí, de catifes, mantes i fins i tot de les cortines. Un bonic centre de taula, espelmes i porta espelmes especials, quadres i la famosa ponsètia vermella són altres dels objectes nadalencs que no poden faltar a casa teva.

Anima’t a decorar la teva llar pel Nadal! Ens pots donar més consells de decoració nadalenca per a la nostra llar?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari