blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Informació sobre el lloguer de pisos

On puc llogar un pis amb pàrquing a Barcelona?

Cotxe aparcat davant d'una casa.
Escrit per Xavi Maldonado

Sovint, moltes persones, necessitem el cotxe per desplaçar-nos diàriament a la feina o per realitzar algun tipus de gestió, però si vivim a una zona de Barcelona on és complicat aparcar, la qual cosa és bastant habitual, serà gairebé imprescindible trobar un pàrquing per a estacionar.

D’altra banda, si estem pensant a mudar-nos a Barcelona, és possible que la millor opció sigui trobar un pis amb pàrquing per a estalviar-nos la recerca d’aquest últim. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem d’on podeu trobar un pis amb pàrquing a la capital catalana.

Article relacionat: Com aparcar a Barcelona

Pisos amb pàrquing a la Ciutat Comtal

Cotxe aparcant a un pàrquing subterrani

Imatge via Pixabay

Aparcar a Barcelona no és precisament fàcil, sobretot als barris més antics, on proliferen els carrers i edificis estrets, que sens dubte demostren que no estaven concebudes perquè els vehicles les transitessin, a excepció d’algun carro tirat per cavalls.

Aquest és el cas de Ciutat Vella, en què, tret d’uns quants edificis d’obra recent que ja disposen de pàrquing, escassegen els blocs amb pàrquing a la mateixa finca.

Per solucionar-ho, l’ajuntament ha construït diferents pàrquings subterranis al llarg i ample del districte que faciliten al visitant i, per descomptat, al resident, aquesta àrdua tasca.

Altres exemples de barris conflictius a l’hora d’aparcar són la Vila de Gràcia, la part més antiga i el cor d’aquest ampli districte de la ciutat.

Pàrquing Barcelona

Els carrers estrets i de vianants i els edificis amb apartaments de petites dimensions són els més habituals, on als baixos no s’han instal·lat pàrquings.

De tota manera, aquí sí que s’ha combinat més la construcció d’edificis més moderns que sí que disposen d’aquestes tan apreciades instal·lacions. Per esmenar l’escassetat de les mateixes, de la mateixa manera que passa amb Ciutat Vella, hi ha diferents pàrquings subterranis amb preus bastant assumibles per als veïns de la zona.

Article relacionat: Apps per aparcar sense monedes

Edificis de vivendes a la ciuta

Imatge via Pixabay

Sants o Sant Andreu són altres exemples de barris amb una important densitat de població i amb problemes per trobar pisos amb parking al mateix edifici.

L’altra cara de la moneda està en barris com les Corts, amb una concepció completament diferent, en la qual es van construir amplis blocs de pisos, alguns amb zones comunitàries, que incloïen pàrquing a les seves instal·lacions.

El barri de Pedralbes, també al districte de les Corts, Gràcia la Nova, algunes zones de l’Eixample i de Sant Martí, i en gairebé tots els barris on predominen les finques recents, serà fàcil trobar un pis amb pàrquing.

En resum, a Barcelona hi ha molts immobles amb pàrquing, en gran manera per la problemàtica de l’aparcament a moltes zones de la Ciutat Comtal, però dependrà molt de l’antiguitat del barri que siguem capaços de trobar més o menys.

Des dels anys setanta, i fins i tot abans, molts edificis que s’han construït a la capital catalana tenen pàrquing a l’edifici.

Normalment, les places de pàrquing estan reservades per als veïns de la finca, però alguns propietaris no han adquirit la plaça i aquesta s’ha llogat, de manera que és possible que les places d’un immoble estiguin totes ocupades, sigui pels propietaris o per una persona que l’ha arrendat i no són necessàriament els inquilins de l’immoble.

És important tenir en compte, al seu torn, que el preu d’una casa amb plaça de pàrquing és superior a la d’un pis sense ella, però els preus d’altres places de pàrquing de la zona seran similars, de manera que és molt més còmode aparcar al mateix edifici que haver de desplaçar-se a un altre lloc del barri per fer-ho.

Disposes d’una llar amb pàrquing a la Ciutat Comtal?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari