blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vendre un pis a Barcelona

Quant hem d’invertir en obres al vendre el nostre pis?

Menjador d'un apartament de luxe
Escrit per Xavi Maldonado

Disposes d’un pis a Barcelona i el vols vendre pel millor preu possible?. Tothom sap que en reformar un habitatge, es revalora el seu valor i les possibilitats de venda augmenten.

Si l’immoble es troba en bon estat, ha estat actualitzat i, a més, es troba en una zona bona, la venda es durà a terme fàcilment.

L’estat de conservació d’una propietat és molt important per taxar-la de la millor maenera possible i poder incrementar el seu preu de venda. Saps quines són les reformes més importants a l’hora de revalorar una propietat i quant has d’invertir-hi? Avui, en aquest article de ShBarcelona t’ho expliquem.

Article relacionat: Com vendre el teu immoble a Barcelona

Quant hem d’invertir en obres en vendre el nostre pis? Coneix tots els detalls

Parella pintant el seu pis

Imatge via Pixabay

Abans de dur a terme la nostra reforma, els experts recomanen estudiar el preu per metre quadrat dels habitatges que estan a la mateixa zona, tant les que es troben rehabilitades com les que no.

Segons sembla, es recomana que en les reformes s’inverteixi el 50% de la diferència trobada entre els dos preus per poder obtenir una alta rendibilitat i un marge de benefici satisfactori.

Per exemple, si en un barri de renda mig alta, la diferència de preu que ens trobem entre habitatges reformes i sense reformar és de 1000 € per metre quadrat, el pressupost més adequat seria de 500 € per metre quadrat a invertir en les reformes.

En els habitatges és preferible prioritzar i comptar amb una reforma de qualitat, incidint en la cuina, els banys, el sòl i les parets. El que volem és canviar la seva imatge i que tot llueixi bé.

A l’hora de fer reformes, hem de pensar en alguna cosa fonamental, què és el que necessito canviar de l’habitatge? Ara bé, també hem de ser conscients què és el que requereix una propietat per fer-li una rentada de cara completa:

  • En primer lloc, pintar parets i reformar sòls per millorar la seva estètica. A l’hora de vendre l’habitatge volem causar una bona impressió a tots aquells que vinguin a visitar-la amb intenció d’adquirir-la.

Pintar les parets és una cosa essencial per temes saludables i perquè llueixi millor la casa. En el cas dels sòls, si el xalet o pis compta amb tarima de fusta, el millor és conservar-la i apostar per un bon polit i envernissat.

Article relacionat: Els 10 riscos de vendre el teu immoble pel teu compte

  • Bany amb una decoració moderna i minimalista

    Imatge via Pixabay

    També podem canviar la distribució per adaptar-la a un nombre d’habitacions i banys adequat. En alguns habitatges el millor és eliminar passadissos per concedir major nombre de metres a les habitacions i a la sala. Fins i tot unificar espais és una cosa que està de moda, fins i tot en general es valora que les cuines es trobin obertes al menjador. Es tracta de detalls que poden revalorar bastant un habitatge.

  • Actualitzar cuina i renovar el bany. Sovint, les cuines antigues necessiten un canvi integral que porti a renovar sòls, enrajolats, mobles, il·luminació i electrodomèstics. Les cuines de mida mitjana normalment requereixen reformes que ronden els 5000 €, tot i que el resultat pot portar a influir bastant en les decisions dels seus compradors.

Si a això li afegim una reforma completa del bany, és possible que hàgim d’afegir uns 25000 € més. La idea és modernitzar-lo amb sanitaris actuals, decorar amb mobles moderns i donar una major accessibilitat (substituir banyera per dutxa).

  • Els sistemes de domòtica són presents en el nostre dia a dia per fer-nos la vida més fàcil. Un habitatge intel·ligent augmenta el seu valor, d’això no hi ha cap dubte: persianes elèctriques, termòstats intel·ligents, etcètera. En l’actualitat, els dispositius Wifi són els nostres millors aliats, ja que amb ells és possible gestionar la calefacció o aire condicionat de la nostra llar.

Què més saps sobre la importància d’invertir en obres en la venda d’un immoble?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari