blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Informació sobre el lloguer de pisos

Reforma el teu pis per llogar-lo a millor preu

Menjador d'un pis reformat
Escrit per Xavi Maldonado

Quan tenim un immoble i volem posar-lo en lloguer, és important tenir en compte una sèrie de coses perquè el preu mensual que li puguem treure sigui el més beneficiós possible per a nosaltres. Sens dubte, és de sentit comú que no podrem treure-li el mateix preu a un pis per reformar, amb instal·lacions atrotinades i electrodomèstics antics o inexistents que un de ben reformat que faciliti la vida als seus futurs inquilins. A més, molts arrendataris exigeixen baixades en el preu del lloguer si són ells els que han de realitzar millores al pis per garantir la viabilitat de la vida en aquest immoble, cosa que, d’altra banda, és completament raonable. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de què heu de reformar en un pis per poder llogar-lo a un millor preu.

Article relacionat: Prepara la teva llar per a llogar-la

Reforma el teu pis i aconsegueix una major rendibilitat

Decoració en tons blancs a un immoble

Imatge via Pixabay

Una de les claus per aconseguir una major rendibilitat i incrementar el valor del lloguer del teu immoble és fer una petita reforma. Aquí us deixem una petita guia de què és imprescindible renovar per donar un nou aire al pis i aconseguir treure-li un major rendiment.

Posada a punt de les instal·lacions

Una de les coses més importants és comprovar en quin estat es troba la instal·lació elèctrica de l’immoble. En aquest cas és bàsic comprovar el bon funcionament d’interruptors i endolls. També és fonamental comprovar que les canonades estan en perfecte estat i que les aixetes funcionen correctament. Al seu torn, és recomanable que observis si algun d’ells degota i reparar abans d’ensenyar el pis.

Instal·la bombetes de baix consum

Elimina les bombetes antediluvianes i instal·la unes de llum blanca per donar major lluminositat i amplitud a l’espai. Els llums de baix consum o led són un exemple perfecte per substituir les velles i, a més, la factura de la llum serà més baixa.

Pinta les parets, dóna-li un nou aire a l’estança

Perquè un habitatge tingui un millor aspecte sempre és recomanable pintar la casa. Si vols crear un estil propi a l’habitatge, pots ajudar-te d’un professional de les reformes per donar-li un disseny més elegant. Si ho fas tu mateix, millor tria colors clars, com el blanc, per a una aposta segura i amb sensació de neteja i pulcritud.

Article relacionat: Consells per comprar una segona residència

Pis moblat o sense moblar

Joc de taula i cadires a un pis moblat

Imatge via Pixabay

Els pisos moblats solen ser més còmodes per a l’inquilí, llevat que aquest ja disposi dels seus propis mobles. Si decideixes llogar el pis ja moblat, és important que disposis dels justos i que es trobin en bones condicions.

Si compres mobles especialment per decorar la casa, intenta que siguin de colors neutres, intentant que el pis sigui el més impersonal possible perquè l’inquilí ho pugui personalitzar a la seva manera.

La importància de les visites

Les visites dels inquilins a l’immoble són més importants del que sembla. Procura que es realitzin d’una forma tranquil·la, sense interferències i permetent que l’inquilí no se senti apressat. A més, que la casa faci bona olor i, fins i tot, que disposi d’una música relaxant, afavorirà que l’inquilí s’emporti una bona impressió del lloc.

Segueix aquests consells que et portem de ShBarcelona, i segur que podràs llogar el teu pis a un millor preu i molt més ràpidament del que creies.

Ens pots donar altres consells a l’hora de llogar un pis?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari