ShBarcelona Propietaris lloguer de llarga estada a Barcelona

Els nostres allotjaments de llarga estada a Barcelona

A qui va destinat el servei de Lloguer de Llarga Estada?
Als propietaris d’habitatges moblats o no a la ciutat de Barcelona i voltants.
Als propietaris que volen llogar el seu pis de forma duradora minimitzant les despeses d’explotació. Actualment, el termini mínim de lloguer pels propietaris és de tres anys, excepte circumstàncies especials.

Quins avantatges oferim als nostres propietaris?
Els nostres gestors coneixen perfectament les característiques i la situació del mercat en cadascun dels barris de Barcelona. Vostè podrà beneficiar-se de la seva experiència.
Hem aconseguit fidelitzar una àmplia cartera d’inquilins professionals, famílies i particulars, que ens coneixen i que confien en el nostre “segell de qualitat”.
Com a Propietari disposarà d’una accés privilegiat i personal a una “Intranet online” que li permetrà consultar la situació del seu immoble en cada moment. Aquesta eina permet descarregar els contractes de lloguer vigents i no vigents, totes les liquidacions mensuals, les factures carregades, els certificats d’ingressos anuals per la seva presentació a l’IRPF o l’Impost de Societats, contactar amb el seu gestor personal en temps real, etc.

Periòdicament rebrà les nostres “newsletters” y ocasionalment “flashnews” que el posaran al corrent de les notícies més rellevants del mercat immobiliari i de les novetats de ShBarcelona.com panyem al llarg del seu projecte, per tal d'oferir confort i serenitat mitjançant un servei de qualitat.

Contacte
LA NOSTRA GARANTIA
Foto

AMBIT INTERNACIONAL

Som també una empresa multicultural que està composta per professionals d’alta qualificació i de diferents procedències, capaços de comunicar-se fluidament en diferents idiomes (català, castellà, anglès i francès), cosa que genera més proximitat i confiança als nostres usuaris internacionals.

Llegir més
Llegir menys
Foto

UN SOL INTERLOCUTOR

La comercialització, la formalització dels contractes d’arrendament, la revisió d’inventaris, els canvis de domiciliació bancària necessaris pel pagament dels subministraments d’aigua, gas i electricitat, el cobrament dels rebuts de lloguer, les intervencions tècniques, etc. seran gestionades per un sol gestor personal que en tot moment estarà a la seva disposició.

Llegir més
Llegir menys
Foto

INQUILINS SOLVENTS

Analitzem i seleccionem amb el màxim rigor els perfils dels inquilins potencials. Només li presentarem els expedients que hagin passat als nostres filtres.

Llegir més
Llegir menys
 
Foto

SOLVENCIA I GARANTIES

Acreditem més de quinze anys dedicant-nos al lloguer de propietats a Barcelona. Som Agents de la Propietat Immobiliària, Administradors de Finques i també estem acreditats com “Agents Oficials” d’Allotjaments Turístics “HUT”. Totes aquestes institucions avalen la nostre gestió i servei.A més a més, col·laborem amb un gran nombre d’empreses i institucions de prestigi tant a nivell nacional com internacional.

Llegir més
Llegir menys
Foto

TRANSPARECIA

En qualsevol de les dues modalitats li garantim un servei professional i transparent.
Llegir més
Llegir menys
Foto

Modalitats de gestió 

ShBasic: inclou la comercialització del seu pis per trobar el candidat ideal i la formalització del corresponent contracte d’arrendament. Aquest servei és “sense exclusivitat” i gratuït. Si vostè hi està interessat, faci clic aquí per consultar-ne les condicions. ShPremium: suposa la gestió integral de la seva propietat. Aquesta fórmula li permetrà disposar de la “Intranet online” i d’un “gestor personal” responsable de cuidar el seu pis i mantenir-lo puntualment informat. Si vostè està interessat faci clic aquí per consultar-ne les condicions. En qualsevol de les dues modalitats li garantim un servei professional i transparent.

Llegir més
Llegir menys
 
El nostre equip
Samuel Urribarri
Department Director

Telèfon: 934521347+311
Mòbil: 685747937

Oficina: Bailen 200, Barcelona
 
Raul Briones
Key Account Manager

Telèfon: 934521347+323
Mòbil: 676724893

Oficina: Bailen 200, Barcelona
 
Sara Durà
Key Account Manager

Telèfon: 934521347+324
Mòbil: 608433165

Oficina: Bailen 200, Barcelona
 
Montse Ruiz
Key Account Manager

Telèfon: 934521347+325
Mòbil: 681200469

Oficina: Bailen 200, Barcelona
 
Jorge Martín
Sales Representative

Telèfon: 934521347+363
Mòbil: 665960689

Oficina: Bailen 200, Barcelona
 
Jose Luis Blanco
Sales Representative

Telèfon: 934521347+364
Mòbil: 680923386

Oficina: Bailen 200, Barcelona
 
Lucas Dellacasa
Sales Representative

Telèfon: 934521347+365
Mòbil: 655960809

Oficina: Bailen 200, Barcelona
 
Ana Gallardo
Key Account Officer

Telèfon: 934521347+335
Mòbil: 605244161

Oficina: Bailen 200, Barcelona
 
Contacte
Els camps marcats amb * són obligatoris.